Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KURBAN PAZAR ALANINDAN KESİM YERİNE KADAR SIKI DENETİM..

İstanbul Valiliği Kurban Hizmetler

İstanbul Valiliği Kurban Hizmetler Komisyonu’nun 2015 yılında almış olduğu kararlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara Kurban Bayramı süresince hizmet verecek.

stkrbnhzr5Bu kapsamda İBB Sosyal Tesislerinde İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Veteriner Hizmetler Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İstanbul’un ilçelerinde görev yapan yetkililer bir araya geldi. İBB Veteriner Hizmetler Müdürü Muhammet Nuri Coşkun; Kurban hizmetlerinin sevk, kontrol, idari, hayvan refahı gibi konularda katılımcılara bilgi verdi. Kurban Bayramı öncesinde ve sonrasında İstanbullulara verilecek hizmetleri anlattı.

stkrbnhzr3İl Kurban Hizmetleri Komisyonu kararıyla 09 Eylül 2015 tarihinden itibaren İstanbul’a kurbanlık hayvan girişi başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kurbanlıkların satış ve kesimi için modern donanımlara sahip kesim yerleri ile İstanbullulara Kurban Bayramı süresince hizmet verecek.

stkrbnhzr2Büyükşehir’den İstanbullulara Modern Donanımlı Kurban Satış ve Kesim Yerleri: İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafında kurban almak ve kurbanı kesmek için Alibeyköy Baraj yolu üzerine kurulan modern donanımlı kesim yeri ile birlikte bu yılda Başakşehir ve Ataşehir ilçelerinde İstanbullulara hizmet verilecek.

stkrbnhzr4Müracaat ve Şikâyetler 153’e: Vatandaşlar konuyla ilgili her türlü müracaat ve şikâyetleri için Alo 153’ü arayabilecek. Hayvanları kaçan vatandaşların 153 Beyaz Masa’yı aramaları halinde de görevli ekiplerce müdahale edilecek.

Reklamı Geç