Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL MAHTARLAR FEDERASYONU ANKARA’DA..

Ümraniye’nin Necip Fazıl Mahallesi

Ümraniye’nin Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta başkanlığındaki İstanbul Muhtarlar Federasyonu, Ankara’da iktidarından muhalefetine siyasiler ve yetkililerle bir dizi temaslarda bulunarak Muhtarlık Yasa Tasarısı için görüşmeler gerçekleştirdi, 82 sayfalık çalışmasını takdim etti.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu’nun Muhtarlık Yasası için çalışmaları sürüyor. Federasyon Başkanı Kadir Delibalta ve bazı muhtar arkadaşları, Ankara’da gerçekleştirdikleri bir dizi temasla yasa tasarısı hakkında görüş ve düşüncelerini yetkililere ilettiler. Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, TBMM Başkanlığı Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TBMM Başkanvekili Celal Adan, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, milletvekilleri ve İller İdaresi Muhtarlar Daire Başkanı Ahmet Dalkıran’la yapılan toplantılarda 82 sayfalık yeni yasa tasarısı çalışması sunuldu.

DELİBALTA; “10 YILDIR MÜCADELE VERİYORUZ..”

İstanbul Muhtarlar Federasyonu’nun Ankara temaslarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Delibalta, “10 yıldır muhtarlık yasası için verdiğimiz dilekçe, rapor ve yaptığımız sempozyum, çalıştay gibi çalışmalar artık meyvesini versin istiyoruz. Yoğun temaslar ve toplantılar oldukça verimli geçti. Görüşmelerde hem yazılı hem de sözlü olarak kurumumuzun sorunlarını ve muhtarlık seçiminin ayrı yapılmasının sakıncalarını anlattık. Güçlü bir muhtarlık kurumu, muhtarlardan daha çok halkımızın ve devletimizin işine yarayacaktır. 191 yıldır Türk milletinin yaşam biçimi olan iyi günde kötü günde her zaman ve her yerde halkının hizmetinde olan muhtarlar, yeni yasayla daha etkin ve daha verimli hizmet vererek milletimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edecektir” dedi.

Reklamı Geç