Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL MUHTARLAR FEDERASYONU’NDAN İZMİR’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ..

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Kadir Delibalta başkanlığındaki İstanbul Muhtarlar Federasyonu’nun İzmir depremi sonrası başlattığı yardım kampanyası başarılı bir organizasyonla hedefine ulaştı. Herkese örnek olacak nitelikteki Gönül Köprüsü Projesi kapsamında toplanan bir TIR dolusu yardımı bölgeye götürerek depremzedelere ulaştıran Kadir Delibalta ve muhtar arkadaşları, duygu yüklü anlara şahitlik ettiler.

Sosyal dayanışmanın ve yardımlaşmanın sembol ismi Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta’nın organizasyonu ile bu kez hedef İzmir oldu. Geçtiğimiz hafta yaşanan üzücü depremin ardından bölgedeki depremzedelerin yaralarını sarmak ve yaşanan acıları bir nebze olsun paylaşmak adına Gönül Köprüsü adıyla büyük bir yardım kampanyası düzenleyen Muhtar Kadir Delibalta ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu’na bağlı onlarca mahalle muhtarı örnek bir dayanışmaya imza attılar. Yaklaşık bir hafta boyunca toplanan bir TIR dolusu yardım bölgeye ulaştırıldı. Yardım TIR’ı ile birlikte İzmir’e intikal eden Muhtar Kadir Delibalta ve muhtar arkadaşları, depremzedelerle biraraya geldi.

Duygu yüklü anların yaşandığı deprem bölgesinde açıklamalar yapan Kadir Delibalta; “İstanbul’un büyük muhtar ailesi Gönül Köprüleri kurmaya devam ediyor. İzmir Gönül Köprüsü Projemiz kapsamında getirdiğimiz yardım TIR’ı ve kamyonetleri Vali Yardımcımız Sayın Cemil Özgür Öneğin’e teslim ettik. Narlıdere Kaymakamı Sayın Suat Dervişoğlu da bizleri karşılayarak organizasyonun aksaksız yürümesini sağladı. Ayrıca bizleri karşılayan Ege Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sayın Ayşe Taylan ve İzmir muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu önemli projeyi hayata geçiren tüm federasyon yönetim kurulu arkadaşlarıma şükranlarımı arz ederim. Geçmiş olsun İzmir” dedi.

Reklamı Geç