Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL’DA SKM’LERİ AÇAN AK PARTİ, STARTI RESMEN VERDİ..

Ak Parti İstanbul İl

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’da 3 bölgede kurulan Bölge Seçim Koordinasyon Merkezleri’ni törenle açtı ve seçim çalışmaları için start verdi. Anadolu yakasındaki 1. Bölge SKM, tecrübeli isim İsmail Yıldız yönetiminde faaliyet gösterecek.

akisskm5Ak Parti, İstanbul’da 7 Haziran’ın seçim startını verdi. Hafta sonu il genelindeki 3 ayrı bölge seçim merkezinin hizmete açılış törenine; Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri, il yöneticileri, belediye başkanları ile milletvekili aday adayları katıldı. İstanbul’un 3 bölgesinde binlerce teşkilat mensubuyla birlikte yapılan açılışların Anadolu yakasındaki durağı ise Ataşehir oldu. Ataşehir’deki SKM açılışına; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

akisskm3BİRİNCİ BÖLGE SKM TECRÜBELİ İSİM İSMAİL YILDIZ YÖNETİMİNDE..

Ak Parti İstanbul teşkilatının açılış maratonunun son durağı siyasetin tecrübeli ismi İsmail Yıldız’ın başkanlığını yürüttüğü Ataşehir’deki 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi oldu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte açılışı yapan İl Başkanı Selim Temurci, konuşmasında bütün İstanbul teşkilatıyla gurur duyduğunu vurgulayarak, “Ak Parti, seçime 62 gün kala İstanbul’da seçim koordinasyon merkezlerini hizmete alıyor. Bugün İstanbul’da yeni bir başlangıç, bütün teşkilatlarımız için yeni bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecan ve coşku ile 7 Haziran’a kadar çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah 7 Haziran akşamı burada yeni bir zafer kazanmış olarak buluşacağız” şeklinde konuştu.

akisskm6Açılışta teşkilat mensuplarına seslenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi. Bakan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerin bu seçimde de yine zafer destanı yazacağınıza inanıyorum. İstanbul, her seçimde AK Parti’nin yüzünü ak etmiştir. Türkiye’nin önünü kesmek için çalışan, travestilerhileye başvuran insanlar var. Ama onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Bizim büyük hedeflerimiz var, 2023’te Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri yapma hedefimiz var. Teşkilatımızın üstün gayreti ve çalışmasıyla bu hedeflere de ulaşacağız.”

akisskm9Açılışın ardından basın mensuplarına Seçim Koordinasyon Merkezi’ni tanıtan ve burada yapılacak çalışmaları anlatan İl Başkanı Temurci, İstanbul’da 39 ilçede seçim koordinasyon merkezi, 950 civarında da seçim irtibat noktaları açılacağını sözlerine ekledi. Seçim çalışmalarında kullanılan taşıtların merkezde izlenebildiğini, tüm faaliyetlerin Seçim Koordinasyon Merkezi sistemine girildiğini, ankara travesti çağrı merkezi aracılığıyla tüm seçmenlerin sorunlarını ve görüşlerini aktarabileceğini söyleyen İl Başkanı Selim Temurci, “Türkiye’deki muhalefet ayrıştırıcı ve aşırı uçlarla hareket eden bir yapıda. Bizim travesti ise tüm İstanbullulara gönlümüz açık. Bütün İstanbulluların da gönlü AK Parti’ye açık. Bu çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her sorunu burada dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

akisskm8

akisskm7

akisskm4

akisskm1

Reklamı Geç