Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBUL’DAN MUHTARLARIN MANAVGAT’TA YAĞMUR SEVİNCİ..

Muhtar Kadir Delibalta yönetimindeki

Muhtar Kadir Delibalta yönetimindeki İstanbul Muhtarlar Federasyonu öncülüğünde Antalya Manavgat yangın bölgesine yardım götüren muhtarlar, büyük bir yağmur sürprizi ile karşılaştı. Sağanak altında sırılsıklam ıslanan muhtarlardan Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik’in şükür duası ülke genelinde gündem oldu. 

İstanbul’dan organize olup Manavgat’a TIR’lar dolusu yardımlar götüren muhtarlar büyük bir yağmur bereketiyle karşılandı. Kadir Delibalta başkanlığındaki İstanbul Muhtarlar Federasyonu öncülüğünde Antalya Manavgat yangın bölgesine yardım götüren muhtarlar, sağanak altında sırılsıklam ıslandı. Sevincini yöre halkıyla birlikte paylaşan muhtarlarımızın sevinci sosyal medya ve ulusal basın üzerinden ülkede gündem oldu. Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik’in yağmur altında şükür duası, ulusça zor günler geçiren 84 milyonu derinden duygulandırdı. Antalya’da yağmur altında dua eden Muhtar Engin Çelik, “İçimize bu ateşi düşürenlerin ocaklarına da ateş düşsün” dedi.

Antalya’da kontrol altına alınan Manavgat yangınında birçok evin yandığı Kalemler Mahallesi’nde vatandaşlar yağmur mutluluğu yaşadı. Bazı vatandaşlar ellerini açıp, ‘Allah’ım şükürler olsun’ diyerek dua etti. Yağmur altında dua eden Engin Çelik, “Ben burada 6 ay geçirdim. Buranın ne kadar yeşil olduğunu biliyorum. Şimdi tek bir kuş sesi, karınca sesi bile yok. Sadece insanların feryatları ve kara bir alan var. İçimize bu ateşi düşürenlerin ocaklarına da ateş düşsün” dedi.

Reklamı Geç