Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTANBULLU, ‘AİLE BİSİKLETİ’Nİ SEVMİŞ GÖZÜKÜYOR..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda “aile bisikleti” vatandaşlardan tam not aldı. Özellikle yürümekte zorlanan yaşlılar ve engelli vatandaşlar hizmetten oldukça memnun. 

ADALAR MANZARASI EŞLİĞİNDE BİSİKLET KEYFİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK tarafından yürütülen “aile bisikleti” hizmeti ile vatandaşlar Adalar manzarası eşliğinde sahilin keyfini sürüyor. Aile bisikletleri, ön ve arka koltukta ikişer kişilik kapasiteyle aynı anda 4 kişiyi taşıyabiliyor. Yürümekte zorlanan yaşlılar ve engelliler, bisikletlerle kilometrelerce uzunluğundaki sahili rahatça geziyor.

BİSİKLETLER İÇİN UZUN KUYRUKLAR OLUŞUYOR

İlk olarak 24 bisikletle başlayan hizmete özellikle hafta sonu ilgi artıyor. Bisiklet kiralamak için İSPARK noktasında uzun kuyruklar oluşuyor. Yoğun talep üzerine bisiklet sayısının 50’ye çıkarılması için çalışma başlatıldı. Maltepe Sahil’in ardından önümüzdeki ay Avcılar Sahil’de de “aile bisikletleri” hizmet vermeye başlayacak. Aile bisikletleri 1 saatliğine kiralanıyor. 1 saatlik kiralama bedeli ise 10 TL. Ödemeler İstanbulkart ile yapılıyor.

Reklamı Geç