Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI 24 HAZİRAN’A HAZIR…

24 Haziran seçimlerine sayılı

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala gazetemize özel açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bu seçimin sürprizi hiç kuşkusuz İYİ Parti olacak” diyerek iddialı konuştu. 170 bin civarında seçmenin oy kullanması beklenen Çekmeköy özelinde 33 okul, 433 sandıkta görevliler ve okul başkanlarıyla 24 Haziran’a hazır olduklarını kaydeden Dilaver Koç, “Genel Başkanımız, Liderimiz ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener’le tüm Türkiye yüzünü artık güneşe dönecek. Bu inanç ve kararlılıkla çalışmalarımızı yürütüyoruz ve aydınlık günlere kavuşana dek mücadelemiz  sürecek” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Taşdelen ve Alemdağ mahalle temsilciliklerini milletvekili adayları ve parti üst düzey yöneticilerinin de katıldığı coşkulu programlarla hizmete sunan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimlerine büyük özveri ve titizlikle hazırlandı. 24 Haziran sürprizinin İYİ Parti olacağını gazetemize açıklayan İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Genel Başkanımız, Liderimiz ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener artık bütün Türkiye’nin ümidi olmuş ve 80 milyon yüzünü güneşe dönmek için 24 Haziran’ı beklemektedir” dedi.

“Bu inanç ve kararlılıkla tüm teşkilatımız sahada çalışmalarını sürdürmekte ve kapı kapı gezerek milletimize İYİ Parti’nin programını anlatmaktadır” diyen Dilaver Koç; “Ramazan ayı boyunca esnaf, işadamı, muhtar ve STK ziyaretlerimiz devam etti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız ve 1. Bölge Milletvekili Adayımız Sayın Hayrettin Nuhoğlu ve 1. Bölge Milletvekili Adaylarımız Yavuz Ağıralioğlu, Yücel Coşkun,  Emine Küçükali, Sultan Neslihan Seven ve Aysel Kırali’nin katıldığı coşkulu törenlerle ilçe başkanlığımızın Alemdağ ve Taşdelen seçim ofislerinin açılışını gerçekleştirdik. 33 okuldaki 433 sandıkta görev alacak arkadaşlarımızın eğitimleri sürüyor. Millet iradesi sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi İstanbul genelinde ve ilçemiz Çekmeköy’de de gerek partimize gerekse genel başkanımız Sayın Meral Akşener’e milletimizin yoğun bir ilgisi ve teveccühü var. İnşallah bu ilgi 24 Haziran akşamı sandıklarda da ortaya çıkacak ve 80 milyon yüzünü artık güneşe dönecek” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç