Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ, ÇEKMEKÖY’DE ARTIK SALONLARA SIĞMIYOR…

Teşkilatlanma sürecinde hız kesmeyen

Teşkilatlanma sürecinde hız kesmeyen Millet İttifakı ortağı İYİ Parti, İstanbul’un birçok ilçesinde olduğu gibi Çekmeköy’de de yükseliş trendini sürdürüyor. Haftanın son gününde İBB İstanbul Güvenlik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Can Buğday’ı ilçede ağırlayan İYİ Parti’li genç üyeler teşkilatın artık salonlara sığmadığını gözler önüne serdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güvenlik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı’nı ziyaret ederek partili gençlerle buluştu. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, İBB ve Çekmeköy Meclis Üyesi Bora Kılıç, Çekmeköy Meclis Üyesi Adnan Ülke, kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticiler ile çok sayıda partilinin katıldığı gençlik buluşmasında teşkilatın salonlara sığmadığı gözlemlendi.

İYİ Parti’nin ülkenin ve İstanbul’un dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’de de milletin yoğun ilgisine mazhar olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Dilaver Koç, özellikle gençlerin ve kadınların partiye gösterdikleri ilginin kendilerini umutlandırdığını ifade etti.

Partili gençlerle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Ahmet Can Buğday da, İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde Genel Başkan Meral Akşener’le çıktıkları mücadele yolunun hikayesini özetledi. Gelinen noktada İYİ Parti’nin çok iyi bir konumda olduğunu kaydeden Buğday, ülke geleceğinin şekillenmesinde gençlere çok önemli görevler düştüğünü hatırlattı. Buğday, gençlerin çalışkan, eğitimli, donanımlı ve kendilerini yetiştirmiş bir nesil olmaları konularında bilgilendirdi. Partili gençler de Buğday’a özellikle iş sahibi olma yolunda çeşitli sorular yönelttiler.

Reklamı Geç