Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY’DE ESNAFIN DERDİNİ DİNLİYOR..

İYİ Parti Genel Başkan

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in yurdun dört bir yanında ara vermeden sürdürdüğü esnaf ziyaretlerini il ve ilçe teşkilatları da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri Dursun Çolak ve Cevat Saraç ile birlikte, Taşdelen Güngören Mahallesi’nde bölge esnafını ziyaret ederek talep ve beklentileri dinleyen İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İBB ve Çekmeköy Meclis Üyesi Bora Kılıç, Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Çiğdem Apakhan, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Başkan Arzu Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Karayaka ve partililer vatandaşa bir dokunup bin ah işitti. Esnaf, ticari sıkıntılarının yanı sıra bölgede uyuşturucu, kumar ve binbir çeşit kötü alışkanlığın toplumu bataklığa sapladığını da dile getirerek; “Kurtarın bu gençliği ve toplumu” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın Taşdelen bölgesindeki esnaf ziyaretinde vatandaşın türlü türlü dertleri bir kez daha dile getirildi. Pandemiden dolayı çok zor günler geçirdiklerini kaydeden esnaf, destek ve teşvik paketleri için, ‘hikaye’ diyor. İşlerin durduğunu ve dükkan kiralarının 15-20 bin liraları bulduğunu kaydeden esnaf, “750 lira kira desteği olsa ne olur olmasa ne olur?” diye sordu. Sorunlarının ayaküstü konuşulmayla bitmeyeceğini dile getiren esnaf, “Sorun çok, dert çok, iş yok. Hangisini soruyorsunuz? Pahalılık almış başını gidiyor. Vatandaşın alım gücü yok. Bir gün aldığımız ürünü öbür gün tedarik edip müşterimize aynı fiyata sunamıyoruz. İstikrar, güven hepsi geçmişte kaldı” diye dert yandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Parti yetkililerimizle birlikte sizleri sonuna kadar dinleyip gerek parlamentoda gerekse yerel yönetimlerde her türlü derdiniz ve sıkıntınıza çözüm bulmak için çalışiyoruz” dedi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri Dursun Çolak ve Cevat Saraç da aynı şekilde tabanda aldıkları tüm talep ve beklentileri partinin ün üst organına iletip çözüm yolları için çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler. İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç da zaten bölgede yaşayan bir vatandaş olarak her gün bölge esnafı ve insanları ile birarada olduğunu ve tüm sorunları birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

BÖLGEDE UYUŞTURUCU, KUMAR, BİNBİR ÇEŞİT KÖTÜ ALIŞKANLIK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR..

Ana gündemin ekonomi ve durma noktasına gelen işlerin oluşturduğu esnaf ziyaretinde; bölge insanının uyuşturucu madde, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklar yüzünden çok daha vahim sorunlarla karşı karşıya olduğu gerçeği de dile getirildi. “Geçmişte Taşdelen İstanbul’un en nezih yeri iken şimdi kumar, esrar eroin kaçakçılığı, hırsızlık ve binbir türlü rezilliklerin merkezi konumuna gelmiş. Ne olur kurtarın gençliği ve toplumu bu bataktan” diyen bir çok esnaf adeta feryat etti.

Göngören esnaflarından bazıları, “İstanbul’un en büyük kumarhanesi burada. Herkes biliyor. Defalarca baskınlar yapıldı fakat çare yok. Uyuşturucu madde pazarlamacıları buraları mesken tutmuş. Gençlerimiz zehirleniyor. Aile dramları yaşanıyor. Gençlerimiz batakta. Evde çocuk annesinin boğazına sarılmış son variyetini de elinden alıp sokaktaki kötü alışkanlıklara harcayacak duruma gelmiş. Biz ayakta durmayı unuttuk ne olur bu gençlerimiz için bir şeyler yapın” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç