Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY’DEN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek günlerini kutlayan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, siyaset gündemini ısıtacak önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemizin geçtiğimiz günlerde yayınladığı ‘Çekmeköy Bombası’ başlıklı haberimize ilişkin soruya yanıt veren Başkan Koç, “2024’te Millet İttifakı’nın Çekmeköy Adayı İYİ Parti’den olacak” diyerek kesin ve net konuştu.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, bölgede görev yapan yerel basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ile birlikte gazetecilerle akşam yemeğinde buluşan İlçe Başkanı Dilaver Koç, siyaset gündemini ısıtacak önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemizin geçtiğimiz hafta yayınladığı ‘Çekmeköy Bombası’ başlıklı haberimize ilişkin bir soruya yanıt veren Başkan Koç, “2024’te Millet İttifakı’nın Çekmeköy Adayı İYİ Parti’den olacak” diyerek kesin ve net konuştu. İstanbul’da Genel Başkan Meral Akşener’in de katılımıyla İYİ Parti’ye katılım programına ilişkin ayrıntıların tam olarak netleşmemekle birlikte bu yönde bir hazırlığın olduğunu doğrulayan Koç, hareketli günlerin işaretini verdi.

İYİ Parti’ye her gün akın akın yeni katılımların olduğunu söyleyen Başkan Dilaver Koç, “Partimizin kapıları herkese sonuna kadar açık. Tek bir kırmızı çizgimiz var o da vatan hainliği yapmamış ve teröre bulaşmamış olsun. Onun dışında vatana ve millete hizmet yolunda herkesle, her türlü işbirliğine varız. Partimize katılan herkes bizim için eşittir, ismine cismine bakmayız” şeklinde konuştu. Millet İttifakı çatısı altında CHP ile sadece seçim ittifakı yaptıklarını ifade eden Başkan Koç, “Biz CHP değiliz. Biz ayrı bir siyasi partiyiz ve kendimize göre düşüncelerimiz, farklılıklarımız var. Biz ayrı bir kurumsal partiyiz. Bizimkisi seçim ittifakı. Onun için ayrı kararlarımız oluyor, olacak da. Milletimiz, seçmenimiz, tabanımız bunun için teveccüh göstererek her gecen gün İYİ Parti trendini yükseltiyor” dedi.

Gazetecilerin özellikle İBB’ye yönelik, yasal hakları ve iletişim konularında yaşanan aksaklıkları dile getirerek serzenişlerini ilettiği Millet İttifakı İlçe Başkanı Dilaver Koç, “10 Ocak Gazeteciler Günü’nüzü canı gönülden kutluyorum. Siz basın mensupları bizler için kıymetlisiniz ve değerlisiniz. Özgür medya, tarafsız görev yapabilmesi için her zaman destek görmeli. Yerel manada hepinizin yaşadığı zorlukları yakinen biliyoruz. Herkes gibi sizler de hayat pahalılığı, ekonomik şartlar, artan kağıt maliyetleri ve daha pek çok sorunla mücadele ediyorsunuz. Bu noktada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yasak haklarınızı teslim etmesi adına bizler de üzerimize düşen girişimleri gerçekleştireceğiz ve çözüm hususunda takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç da gelen sorular üzerine yaptığı değerlendirmede başta şerhini düşerek AK Parti ve MHP ile birlikte ‘evet’ oyu verdikleri imar planları olmak üzere bir çok konuya açıklık getirdi. “Çekmeköy’ün İBB meclis üyesi sadece ben değilim ama her işine koşan, vatandaşın gece gündüz demeden sürekli arayıp çözüm noktasında yardım ve destek istediği tek isim belki de benim. 16 milyon İstanbullu’nun olduğu gibi 272 bin nüfuslu Çekmeköy’ün de her ferdine hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet gitmesi için koşturmaktan son derece mutluyum. Çekmeköy halkının yararına olan her işte varız ve bu noktada partimizin kırmızı çizgilerini aşmayan herkesle her türlü işbirliğini yapmaya hazırız” dedi.

İBB olarak; malum pandemi sürecine rağmen Seyir Tepesi projesini tamamladıklarını, Serindere Projesini hızlandırdıklarını, İtfaiye binası için hukuki sürecin yeni bittiğini ve inşaat çalışmalarının yakında başlayacağını, durmuş olan metro inşaatlarını yeniden başlattıklarını, Yenidogan ile Taşdelen kavşağındaki trafik sorunu için projenin hazırlandığını ve daha pek çok yatırımı bölgeye kazandırdıklarını kaydeden Bora Kılıç, yerel basının İBB nezdindeki iletişim ve hukuki hakları olan destekler noktasında da gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti. Yerel basınla buluşma programına İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Meclis Üyesi Bora Kılıç’ın yanı sıra; Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çiğdem Apakhan, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ekşi, Toplumsal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Arzu Kılıç, Eğitim Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Güneş, ARGE’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Bayram Erzurumluoğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Çelik, 1. Bölge Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Kemal Karayaka ve İlçe Sekreteri Aleyna Celep katıldı.

Reklamı Geç