Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY’DEN, DP’YE GEÇEN TOLGA PAR’LA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA…

Akşam saatlerinde düzenlenen coşkulu

Akşam saatlerinde düzenlenen coşkulu törenle Hüseyin Avni Sipahi’ye destek için Demokrat Parti’ye geçen gençlerle ilgili yankı devam ediyor. Dün CHP’den istifa edip DP’ye katılan Gençlik Kolları Başkanı Okan Alkan için İlçe Başkanlığı, “İstifadan önce biz görevden aldık” açıklaması yapmıştı, bugün de İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç yerel basına bir açıklama yaparak, partilerinde Tolga Par isminde bir gençlik kolları başkanı hiçbir zaman olmadığını kaydetti.

Seçim dönemlerinde şova yönelik bu tür oyunların tutmayacağını açıklayan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, yaptığı yerel basın toplantısında ilçede görevli yönetim kademesinin dosyasını gösterdi. Dün akşam DP saflarına katılan Tolga Par isimli gencin hiçbir zaman İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Gençlik Kolları Başkanı olmadığını kaydeden Dilaver Koç; Bizim Gençlik Kolu Başkanımız Yasin Gündoğdu’dur ve kendisi şu anda vatani görevini kısa dönem asker olarak yapmaktadır. Yerine ise yine gençlik kollarımızdan bir bayan kardeşimiz bakmaktadır” dedi.

Tolga Par isimli gencin Mayıs 2018’de İYİ Parti’ye üye kaydının bulunduğunu ifade eden Dilaver Koç, “Sonuçta insanların tercihine saygı duyarız. Herkes istediği partide görev alabilir ancak kamuoyunu yanlış bilgiyle kandırmanın özellikle de böyle seçim dönemlerinde hiç gereği yoktur. İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı diye ilçe kamuoyuna tanıtılmaya çalışılan kişinin böyle bir görevi bizde hiçbir zaman olmamıştır. Kamuoyunu bilgilendiren siz değerli yerel basınımız aracılığı ile Çekmeköy halkına gerçek bilgiyi paylaşıyorum takdir şüphesiz ki milletimizindir” şeklinde konuştu…

Reklamı Geç