Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ KARAVANI’NA ÇEKMEKÖY’DE YOĞUN İLGİ VE DESTEK…

İYİ Parti Çekmeköy İlçe

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın saha çalışmaları halktan yoğun ilgi ve destek görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 39 ilçedeki çalışmalarından biri olan İYİ Parti Karavanı, Çekmeköy’de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Madenler Meydanı’nda bir hafta boyunca konaklayan İYİ Parti Karavanı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyerek üye çalışması yapıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 39 ilçedeki çalışmalarının en önemli ayağını teşkil eden Çekmeköy Madenler Meydanı, İYİ Parti Karavanı’na yoğun ilgi ve desteğin en önemli adresi oldu. Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy gibi 3 ilçenin ortak buluşma noktası olan Madenler Meydanı’nda bir hafta boyunca konaklayan Karavan’da hem vatandaşların sorunları ve talepleri dinlendi hem de yeni üye kayıtları alındı. İYİ Parti ilçe yöneticileri ve yetkilileri de karavanda sürekli vatandaşlarla bir araya geldiler. İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver koç, Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, ilçe kadın ve gençlik kolları boşkanları ile partili yöneticiler günün her saati karavanda partililerle buluştu.

İYİ Parti Karavanı’nın İstanbul’ün tüm ilçelerinde olduğu gibi Çekmeköy’de de yoğun ilgi ve destek gördüğünü ifade eden Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, yüzlerce yeni üyenin partilerini kayıt olduğunu açıkladı. Vatandaşların bu ilgisinin kendilerinin ne kadar doğru yolda ve yönde olduğunu www.yerelgazete.com.tr ye anlatan Başkan Koç, “Milletimizin bu teveccühü ile görev ve sorumluluğumuzun her geçen gün daha da arttığının farkındayız. Daha çok çalışarak ve milletimizle birlikte mücadele vererek nihayi hedef olan ülkemizin müreffeh ve çağdaş seviyeyi yakalaması yolunda kararlıyız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç