Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER İSTANBUL’U KARIŞ KARIŞ GEZİYOR..

23 Haziran İstanbul seçimine

23 Haziran İstanbul seçimine yönelik çalışmalarına hız veren Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramın son günü 4 ilçede ziyaretler yaparken bugün de 4 ilçede daha vatandaşlarla bir araya gelip Ekrem İmamoğlu’na destek topladı. Ümraniye’de coşkulu bir miting yapan Akşener, “Mitili İstanbul’a atacağım” dediği halde ortalıkta hiç gözükmeyen Bahçeli’nin aksine seçmen buluşmalarını sürdürmeye devam edeceğini ve 23 Haziran’da büyük farkla yeniden Ekrem İmamoğlu’nu başkan seçtireceklerini kaydetti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin akabinde Ümraniye Çarşı’da binlerce vatandaşla buluşan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, önemli açıklamalarda bulundu. 2 gündür İstanbul’u karış karış gezdiğini ifade eden Akşener, bugün de Üsküdar ve Ümraniye başta olmak üzere 4 ilçeyi daha gezdiğini ve sahada Ekrem İmamoğlu sevgisinden başka hiçbir şey görmediğini söyledi. Akşener, gittiği her yerde İstanbullu seçmenin Ekrem İmamoğlu ile kararını verdiğini gördüğünü ifade etti.

Bu seçimin ilginç bir seçim olduğunu kaydeden Akşener, şunları söyledi: “31 Mart’a giderken iş yerel seçim olmaktan çıkmıştı. Allah Allah nidalarıyla sanki savaşa gittik. Ben pek çok büyük şehire, ile ve ilçeye gittim. Gittiğim her yerde şunu söyledim. Bugün de sizlere aynısını söyleyeceğim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu bir yerel seçimdir. Dolayısıyla belediye başkanı seçilecek, meclis üyeleri seçilecek bir de mahallenin, köyün muhtarı seçilecek. Hangi siyasi yapının adayı olursa olsun elbette kendi adaylarına oy istemek için yola çıktı.

31 Mart’a kadar söylediğimi söylüyorum. Sakın ola ki dostlarınızla arkadaşlarınızla akrabalarınızla kötü olmayın, birbirinize düşmeyin, birbirinizin yüzüne bakamayacak hale gelmeyin. Siyasetçi denilen bu millet ayrı bir ırktır, löp löp konuşur sonra da çeker gider siz birbirinize düştüğünüzle kalırsınız. Ve dediğim aynen çıktı. Kim seçilirse seçilsin sonuç itibarıyla o sert dili, iftira dilini, hakaret dilini sürdürenler gitti insanlar dostlarıyla komşularıyla karşı karşıya kaldılar.

Şimdi 23 Haziran farklı bir seçim. Çünkü eğer 1 Nisan’da sayın İmamoğlu’nun mazbatası teslim edilse ve sayın Erdoğan da hepimizin Cumhurbaşkanı olacağına yönelik bir şansı kaçırmasaydı bugün Türkiye ekonomiyi ve işsizliği konuşuyor olacaktı. Sayın Erdoğan da sadece AK Parti’nin genel başkanı Cumhurbaşkanı olmak yerine bütün Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmayı başarabilecekti. Ama o fırsatı değerlendiremedi.

İstanbul seçimleri niye iptal edildi. Zarfın içine 4 pusula koyduk. Ben de Üsküdar’da ikamet ediyorum. Muhtar için zarfın içerisine muhtarlık pusulası koydum. Meclis üyelerinin pusulasını koydum. İlçe belediye başkanının pusulasını koydum. Büyükşehir’de de İmamoğlu’nun pusulasını koydum. Bu dört tane doğru içinde benim için konuşursak ben hepsini doğru yapmışım. Ekrem İmamoğlu’nda yanlış yapmışım oldu. Yanlış yaptıysam hepsinde yanlış yaptım. Doğru yaptıysam da hepsini doğru yapmışımdır. Sadece büyük şehirin iptal edilmesi ne anlama geliyor. Uzun süre düşündüm çözemedim. Sonra ortalığa talan İstanbul’un peşkeşi saçıldığı zaman anladım ki mesele duygusalmış.

6.000 araba kayıp, bunların da hepsi Audı A6 ve A8 kiralık araba. Bu altı bin araba şoförlü, benzinli  kiralık arabalar. Bir kısmını bulduk kimlerin altında olduğunu tesbit ettik. Gazeteci diye geçinen televizyoncu diye geçinen yandaş muhteremlerin altında arabalar. Halbuki bu kiralanan arabalara verilen paralar sizin benim hepimizin vergileriyle İstanbul’luya hizmet için kullanılması gerekirken paralar. Bu işin sadece ufak bir yüzü… Vakıflara verilen paraları anlatamam… Sadece bir tanesini söyleyeyim meşhur okçuluk vakfı. 16.5 milyon TL gitmiş. Malazgirt savaşında bile bu kadar ok atılmamıştır.

Şimdi daha vahimi var. Beka beka dediler ne oldu beka Öcalan avukatlarıyla görüştürüldü. İçişleri diye o makamı meşgul eden zat benim ikamet ettiğim Üsküdar meydanında çıktı dedi ki ey ahali Temel Karamollaoğlu ile Meral Akşener Kandille evrak imzalamış. Seçim bitti arkadaşlarım meclis araştırması için önerge verdi. Önerge şöyle Meral Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun iddiasına göre Kandille sözleşme imzaladığının doğru olup olmadığının araştırılmasına… Ne oldu biliyor musunuz? AK Parti ve MHP oylarıyla ret edildi. Attıkları iftiranın bile arkasında duramıyorlar. İçişleri bakanı dedikodu değil gereğini yapar. Kato Dağı’ndaki bayram namazını hatırladınız. Bunu ben yapmış olsam namaz kılmayı bilmiyor diyeceklerdi. Bunu kim yayınladı A Haber…

Ekrem İmamoğlu İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı idi ama an itibarı ile 16 milyon İstanbul’lunun adayıdır. Hem İyi Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanı hem de CHP ilçe başkanı yanımda hepinize bir şey söylüyorum. Ümraniye’de sıkmadık el bırakmayacaksınız. Kadınlara sesleniyorum kapısını çalmadığınız ev kalmayacak. Herkese anlatacaksınız her türlü provokasyonun yapılmaya çalışıldığı bir süreç bu… İyi partililere diyorum ki yanağınıza bir tokat atılırsa diğer yanağınızı çevirin gene de provokasyona gelmeyin. Sandıklara sahip çıkacaksınız. Her ilçeye 4 milletvekili düşüyor. Her sandıkta bir avukat olacak sizlerde vatandaşları sandığa götüreceksiniz İmamoğlu’na oy verdireceksiniz.”

Reklamı Geç