Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI’NDAN AKŞENER’E ANLAMLI KARŞILAMA..

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün Rize gezisi sırasında yaşadığı gergin anların yansımaları devam ediyor. Rize İkizdere ve Çayeli ilçelerinde gerçekleştirilen esnaf ziyareti esnasında Akşener’e yapılmak istenen provakatif saldırılar ülke gündeminde. Gece boyunca da İYİ Parti ilçe teşkilatları Akşener’in Üsküdar’daki evinin önünde duruma tepki gösterdiler.

Dün Rize’de İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve beraberindekilere karşı yapılan provakatif saldırılara tepkiler sürüyor. Akşener’in Üsküdar’daki evinin önünde biraraya gelen partililer yaşananlara tepki gösterdi. İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, beraberinde ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte Akşener’in Üsküdar’daki evinin önünde “Rize’nin gelini, Türkiye’nin umudu” pankartıyla yapılmak istenen saldırılara karşı tepkilerini dile getirdiler.

İYİ Parti Ümraniye Belediyesi Grup Başkanvekili Yakup Fındık da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bizi öldürmeyen her şey daha güçlü yapar” sözleriyle yaşanılanlara karşı tepkisini dile getirdi. Yakup Fındık’ın paylaşımına eklediği Akşener’le olan bu anlamlı fotoğrafı ilgi gördü.

Reklamı Geç