Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÜMRANİYE TEŞKİLATI, YAKUP FINDIK VE EKİBİYLE GÖREVE HAZIR..

Ümraniye’de Yakup Fındık başkanlığında

Ümraniye’de Yakup Fındık başkanlığında örgütlenmesini tamamlayan İYİ Parti, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’ın da katıldığı dayanışma yemeğiyle göreve hazır olduğunu açıkladı.

Türk siyasetinin yeni isimlerinden İYİ Parti, tüm ilçelerde örgütlenme çalışmalarını tamamladı. Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’ın da katıldığı dayanışma yemeğiyle göreve hazır olduğunun mesajını veren İYİ Parti Ümraniye Teşkilatı da, Başkan Yakup Fındık ve yönetimiyle sahaya iniyor. Aralarında bugüne kadar çeşitli partilerde görev almış isimlerin de bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyelerinin tanıtıldığı gecede neden İYİ Parti sorusuna da cevaplar verildi. Genel Başkan Meral Akşener ve parti büyüklerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Yakup Fındık, “Ülkemizin uzun zamandan beri hukuka, adalete ve huzura ihtiyacı vardı işte bu nedenle İYİ Parti Türkiye’ye çok iyi gelecek” dedi.

“Büyük hedeflerle kurduğumuz Ümraniye ilçe teşkilatında, aklında ve kalbinde vatan sevgisi olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz” diyen Yakup Fındık, “Herkese kapılarımız açık. Hep birlikte çok çalışacağız, durmayacağız, yapıcı ve birleştirici olup hoşgörülü siyaset anlayışı ile partimizi iktidara taşıyacağız. Bizler istiyoruz ki ülkemiz iyi olsun, umutlarımız iyi olsun, hayallerimiz iyi olsun, yarınlarımız iyi olsun, Ümraniyemiz iyi olsun ve yine bizler istiyoruz ki Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Cumhurbaşkanı olsun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da konuşmasında; Ümraniye Teşkilatı’nın bir ilke imza atarak ilk dayanışma yemeği düzenleyen ilçe olarak partinin tarihine önemli bir not düştüğünü kaydetti. İYİ Parti’nin ülkenin her derdine iyi geleceğini söyleyen Özdağ, iktidarın gerek dış politikada gerekse de iç siyasette artık çöktüğünü iddia etti. Medyanın belirli güçlerin elinde olduğunu ve kendilerine yer vermediğini ifade eden Özdağ, ‘Ambargo’ isimli bir internet televizyonu kurarak seslerini duyurmaya çalıştıklarını söyledi.

Türkiye’nin tarihinde hiç olmadığı kadar kutuplaştığını öne süren Özdağ, “İzmir gibi kentlerde emlak fiyatları ilk kez yükselmeye başladı. Çünkü huzur arayan insanımız bu kentlere akın ediyor. Yine tarihte hiç olmadığı kadar sermaye sahibi işadamlarımız yurt dışına gidip ev satın alıp oturum izni çıkarıyor ve her an dışarıya gitmenin garantisini kendisi ve ailesi için sağlıyor. Yanlış uygulamalar sonucu ülkenin geldiği nokta işte burası” dedi.

İYİ Parti’nin kurulması ile Türk siyaset tarihinde tüm hesapların alt-üst olduğunu ifade eden Özdağ, “Önce parti kuramazlar dediler, baktılar ki parti kuruldu bu kez kuranlar tutuklanır dediler. Şimdi de anketlerde çıkan sonuca bakıyorlar ve uykuları kaçıyor” şeklinde konuştu. Referandumda sandıklara sahip çıktıklarını fakat YSK’yı hesaba katmadıklarını ifade eden Özdağ, “Bu kez hem sandıklara hem de YSK’ya sahip çıkacağız ve ilk seçimde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak ve parlamenter sistem geri gelecek” dedi.

Reklamı Geç