Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ ÜYELİK KARAVANI’NA MADENLER’DE YOĞUN İLGİ..

Beş gün boyunca Madenler

Beş gün boyunca Madenler Meydanı’nda konuşlanan İYİ Parti üyelik karavanı verimli çalışmalar gerçekleştirdi. Karavanın hafta sonu da Taşdelen’de olacağını açıklayan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Milletimizin yoğun ilgi ve teveccühü doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

İYİ Parti’nin üyelik karavanı İstanbul’un 39 ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta boyunca Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün kesişme noktası Madenler Meydanı’nda konuşlanan üyelik karavanı yoğun ilgi altında verimli çalışmalar gerçekleştirdi. Partili yöneticiler, 5 gün boyunca Madenler Meydanı’ndaki üyelik noktasında vatandaşların talep ve beklentilerini dinlediler. Millet ittifakı ortağı Cumhuriyet Halk Parti’li meclis üyeleri ve yöneticiler de zaman zaman üyelik karavanına misafir olarak çalışmalarda kolaylıklar dilediler.

Karavanın hafta sonu da Taşdelen’de olacağını açıklayan Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Kadınlarımızdan gençlerimize tüm ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve partililerimiz halka dokunan özverili çalışmalarını sürdürüyor. Madenler Meydanı’nda da yoğun bir ilgi altında üyelik çalışmaları yaptık. Milletimizin partimize karşı büyük bir inancı ve teveccühü var. Üyelik karavanı Cumartesi ve Pazar günü de Taşdelen bölgesinde halkımızla buluşacak” dedi. Ekonomik kriz ve işsizliğin toplumda derin yaralar açtığını kaydeden Başkan Dilaver Koç, “Vatandaş yeni bir çıkış kapısı arıyor. Millet İttifakı halka umut olmuş durumda” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Büyükşehir ve Çekmeköy Meclis Üyesi Bora Kılıç da sık sık çalışmalara katıldığı üyelik karavanında vatandaşların sorunlarını dinledi ve yeni partililere üyelik rozetlerini taktı.

Reklamı Geç