Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ’Lİ ERGÜN; “YENİDEN ÜRETEN TÜRKİYE DİYORUZ”

Yurdun dört bir yanında

Yurdun dört bir yanında sürekli esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti, İstanbul’un 39 ilçesinde aynı anda yoğun saha çalışmaları başlattı. Partinin Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri ile her ilçede esnaf ve işadamı ziyaretleri yapan İYİ Parti heyetleri STK’ları da ihmal etmedi. Ümraniye’deki saha çalışmalarında günün finali Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD’da yapıldı.

İYİ Parti’nin İstanbul genelindeki tüm ilçelerde aynı anda başlattığı saha çalışmaları kapsamında Ümraniye’de belediye ve kaymakamlık ziyaretinin andından esnaf ziyareti ile devam edildi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün, İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer gün boyu vatandaşın talep ve sorunlarını dinlediler. ESSİAD ziyaretinde ise Dernek Başkanı Necmettin Sarı ve işadamları ile istişarelerde bulunuldu. İYİ Parti heyeti, talepleri Ankara’ya en üst düzeyde ileteceklerini ifade ettiler.

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün, halkın iradesinin üzerinde sadece ve sadece hakkın iradesi olduğunu söyleyerek; “Biz her türlü tedbirimizi alarak saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız büyük bir çıkmazda, ekonomi çarkları dönmüyor. Yeniden üreten Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme mutlaka ama mutlaka ülkemizi döndürmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç