Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ PARTİ’Yİ DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIMAK İÇİN GÖREVE TALİBİM..”

16 Şubat’ta kongresini yapacak

16 Şubat’ta kongresini yapacak olan İYİ Parti Ümraniye Teşkilatı’nın mevcut İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, bu akşam coşkulu bir programla yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. Şehitlerimizi anarak konuşmasına başlayan Karaçam’a partililerin yoğun desteği gözlendi.

İYİ Parti’de ilçe kongreleri başlıyor. 16 Şubat günü 2. olağan kongresini yapacak olan İYİ Parti Ümraniye Teşkilatı’nda mevcut İlçe Başkanı Yüksel Karacam, coşku dolu bir programla yeniden aday olduğunu açıkladı. İlçe binasının hınca hınç dolup taştığı Karaçam’a destek programına; İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İl Yöneticileri Berat Yılmazel, Yücel Coşkun ve Özay Dervişoğlu, İBB Meclis Üyesi Yakup Fındık, Ümraniye Meclis Üyeleri Murat Daşdemir, Tolga Can, Murat Öztekin, ilçe yöneticileri, gençlik kolları üyeleri ve partililer yoğun katılım gösterdi.

Adaylık programında bugün Suriye’de verdiğimiz şehitlerimizi anarak konuşmasına başlayan İlçe Başkanı ve Adayı Yüksel Karaçam, “İdlib’te Suriye rejim güçlerinin saldırısı sonucu verdiğimiz şehitlere ve Zeytin Dalı harekatında Ümraniyemizden şehit düşen Fatih Mehmethan ve Diyarbakır Sur’da şehit düşen Selçuk Paker’e seneyi devriyelerinde Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

“Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliği doğrultusunda 25 ekim 2017 tarihinde İYİ Parti’yi hep birlikte kurduk” diyerek sözlerine devam eden Karaçam şunları kaydetti: “Partimizin kuruluş amacını Sayın Genel Başkanımız ‘Gençlerimize iş kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkânı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz üretiyoruz paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız’ sözleri ile anlatmıştır.

Burada bizlere düşen Sayın Genel başkanımızın çizmiş olduğu bu yolu layığıyla yürüyüp alnımız ak bir şekilde Ümraniye halkına tanıtmaktır. Kuruluşumuzdan bu yana 2 yıl geçmiş olmasına rağmen 3 seçim gördük. Bunlardan ilki Genel seçimdir ki biz yeni bir parti olmamıza rağmen milletimizin desteği ve partililerimizin çabası ile 41 milletvekilimizin TBMM’de yer almasını sağladık.

İYİ PARTİ için şartlar her zaman zor ve yorucu oluştur. Gittiğimiz, gezdiğimiz her ilde önümüze çeşitli engeller çıkartılmış, partimizi destekleyen, gönül veren herkes FETÖ’cü olmakla suçlanmış ve korkutulmaya çalışılmıştır. Fakat bizler bu engellere baskılara rağmen yolumuzdan dönmeyip Genel başkanımızın ardında dik duruşumuzu bozmadan ilerledikçe daha da güçlendik ve en nihayetinde medeniyet yolunun taşlarını döşeyen cesurlar olduk.

Halkımız İYİ PARTİ ile birlikte artık korku iktidarının gölgesi altında kalmadan, hür iradeleriyle mevcut düzeni değiştirebileceklerini görmüştür. Bu değişimin gücünü hem 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde hem de 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinde görmüş bulunmaktayız.

Başkanlığım sürecinde teşkilatımızdan ve şahsımdan desteğini esirgemeyen değerli meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerime, gençlik kolları ve üyelerimize dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Bu gün buradan sizlerin huzurunda 16.02.2020 tarihinde yapacağımız 2. Olağan kongrede İlçe Başkanı adayı olduğumu sizlere açıklamak isterim.

Sizlerden; kongremizde de desteklerinizi bekliyorum. Hep birlikte Ümraniye’de İYİ Parti’yi olduğundan daha da iyi noktalara taşıyıp halkımızın tamamına kendimizi tanıtalım. Bu güzel günde beni yalnız bırakmayan, desteklerini her zaman hissettiğim siz çok değerli dava arkadaşlarıma en samimi içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu toplantımızın da yüce Allah’tan hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Reklamı Geç