Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADIKÖY’DEN ARAKAN’A YARDIM KAMPANYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arakan’da yaşayan Müslümanlar için yaptığı çağrılardan sonra AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, bölgeden yükselen yardım çığlığına sesiz kalmayarak harekete geçti.  Kızılay üzerinden gönderilecek olan yardımlar; teşkilat mensuplarından, parti üyelerinden ve Kadıköylülerden gelecek destekle yüzbinlerce Arakan Müslümanına  ulaştırılacak.

Kadıköy’den Arakan’a güçlü bir destek vermek istediklerini belirten AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin yaptığı açıklamada; “Dünyanın her yerine iyilik götüren büyük bir medeniyete sahibiz. Bizler tarihi misyonumuza uygun olarak Arakan’daki kardeşlerimize Kadıköy’den yardım eli uzatmak istiyoruz. Teşkilatımızı, üyelerimizi ve Kadıköylü dostlarımızı harekete geçirerek Kadıköy’den Arakan’a güçlü bir destek vermek istiyoruz. Herkesi bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

25 Ağustos’tan bu yana binlerce Müslümanın hayatını kaybettiği Arakan için başlatılan insani yardım kampanyası Kadıköylüler tarafından taktirle karşılandı.

Reklamı Geç