Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADIKÖY’DEN BEŞİKTAŞ’A ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ..

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenleri anmak için Beşiktaş’a gitti. Motorla Kabataş’a geçen Nuhoğlu ve gönüllüler Kabataş’tan terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesine kadar “Şehitlerimizi Anıyoruz, Unutmayacağız” pankartı ile yürüdü.

kadıköy şehitler tepesi anma 2Yoğun katılımın olduğu anmada terör saldırısında hayatını kaybeden 44 kişi için saygı duruşu yaptı, İstiklal Marşı okundu. Şehitler Tepesi’nde konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Orta Doğu ve Türkiye’de ciddi sıkıntılı bir dönem yaşatmak isteniyor ama biz biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan 79 milyon insan dimdik sağlıklı bir şekilde hayatta kalacak, teröre karşı direnecek ve teröre teslim olmayacağız” dedi.

kadıköy şehitler tepesi anma 1Terör ve şiddetin insanlığın her zaman düşmanı olduğunu belirten Nuhoğlu şöyle devam etti: “ Bu süreçte terör ve şiddetle bir korku imparatorluğu yaratılmak isteniyor. Ama biz biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan tüm yurttaşlar teröre karşı direnecek ve teröre teslim olmayacağız. Hiçbir şekilde korkmayacağız, yılmayacağız. Hukukun üstünlüğünde Türkiye Büyük Millet Meclisinin gücüyle beraber bu terör belasından bu ülkeyi kurtaracağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar koruyacağız.” Gönüllüler ve Nuhoğlu, Şehitler Tepesine hayatını yitirenler anısına karanfil bırakarak alandan ayrıldı.

Reklamı Geç