Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAFTANCIOĞLU; “GENÇ VE DİNAMİK EKİPLER UMUT VERİCİ…”

İstanbul’un tüm ilçelerinde kongrelerini

İstanbul’un tüm ilçelerinde kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, şimdi de 9 Şubat’ta yapılması kararlaştırılan il kongresine hazırlanıyor. Haliç Kongre Merkezi’nde yapılması planlanan CHP İstanbul İl Kongresi’ne geri sayım sürerken; ilçelerde seçilen yeni başkan ve yönetimlerinin il ziyaret programları da tüm hızıyla sürüyor. Haftanın ilk gününde Fatih, Gaziosmanpaşa, Tuzla ve Çekmeköy ilçe yönetimlerini ağırlayan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ilettiği yeni yönetimlere başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak Hüseyin Kızıldaş ve yönetimi ile yeni bir başlangıç yapan CHP Çekmeköy Örgütü de genç ve dinamik kadrosu ile CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret eden ilçeler arasındaydı. CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’a başarılar dileyerek ‘hayırlı olsun’ diyen Kaftancıoğlu, çoğunluğu gençlerden oluşan yeni yönetimin kendilerine çok şey katacağını kaydetti. CHP ilçe yöneticilerinden bulundukları bölgede çok daha fazla sorumluluk sahibi olmaları hususunda uyarılarda bulunan Kaftancıoğlu, “Muhalefet olarak artık son kongrelerimizi yapıyoruz, bundan sonra iktidar partisi olarak bu kongreleri yapacağız” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde iktidar olmanın bilinci ile hareket edilmesini hatırlatan Canan Kaftancıoğlu, “Tabanla tavan arasında sizlere önemli görevler düştüğünü hiçbir zaman unutmayınız. Yapılan hizmet ve yatırımların halkımıza daha iyi anlatılması, kamuoyundaki talep ve beklentilerin bizlere iletilmesi gibi hususlarda da yine sizlere iş düşüyor. Diğer tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çekmeköy ilçe örgütümüzde de gençlerin ağırlıklı olması gelecek siyaseti için umut verici. Tüm ilçe örgütlerindeki yöneticilerimiz bizlerin en büyük yardımcılarıdır. Kongrenizin partimiz, Çekmeköy ve İstanbul için hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı bir görev yapacağınıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıtan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da yaptığı kısa değerlendirmede, Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri doğrultusunda halkın iktidarı hedefiyle görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Reklamı Geç