Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KALİTE VE LEZZETTE ÇEKMEKÖY’ÜN TADI; NERMİN’İN MUTFAĞI..

Evinizin sıcaklığını aratmayacak nezih

Evinizin sıcaklığını aratmayacak nezih ve hoşmekan bir ortamda; midenizin dostu ev yemeklerinin tadına varmak ve dostlarınızla birlikte güzel vakit geçirmek istiyorsanız Nermin’in Mutfağı size göre.

nermin mutfak 1ÇEKMEKÖY’ün hızla gelişen meşhur Çavuşbaşı Caddesi üzerinde bulunan Ceren Sokak’ta hoşmekan bir mutfak sizleri bekliyor. Kalite, güven, lezzet ve hijyenden asla taviz vermeyen Nermin’in Mutfağı, ev yemekleri tadında toplu yemek üretimi de yapıyor ve işyerleri başta olmak üzere dışarıya uygun fiyatlarla servis ediyor.

nermin mutfak 4BİRBİRİNDEN ÖZEL LEZZETLER BU MEKANDA..

Son derece nezih ve şık bir tasarımla göze de hitap eden mekanın sahipleri Nermin Ekşi ve Serdar Canlı, verdikleri hizmetin en iyisini sunmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söylüyorlar. Yeni bir mekan olmasına karşılık bölge insanının her geçen gün daha çok tercih ettiği Nermin’in Mutfağı, tecrübeli aşcı Zekai Usta’nın hünerli ellerini konuşturarak sergilediği çeşit çeşit yemeklerle buram buram kokular yaymaya devam ediyor.

nermin mutfak 2Cafe ve Restaurant konseptinde ise yine ev yemekleri tadında, mide dostu, birbirinden leziz menüler sunan mekan, her sabah 6.30’da çorbalar ve kahvaltı çeşitleriyle kapılarını açıp misafirlerini ağırlamaya başlıyor.

nermin mutfak 6Gün içerisinde birbirinden lezzetli ızgara çeşitleri ve zengin menülerin yanı sıra; 4 çeşit yemeğin 11 lira gibi uygun bir fiyata sunulduğu Nermin’in Mutfağı’nda; 6-7 çeşit ana yemek tercih edilebiliniyor. Yine salata bar ve tatlı reyonunda da birbirinden enfes lezzetler damakları şenlendiriyor.

nermin mutfak 9Bölgede hizmet veren özellikle esnaf ve çalışanların adeta uğrak mekanı haline gelen Nermin’in Matfağı, motor kurye ile dışarı paket servisleri de yapıyor. Özel günler ve organizasyonlarda toplu yemek siparişi de alan Nermin’in Mutfağı, ev yemekleri tadındaki toplu yemek sunumunda 20 kişinin üzerindeki anlaşmalarda çok cazip tekliflerle lezzetseverleri adeta cezbediyor.

nermin mutfak 8Yöresel damak zevkine düşkün müşterilerini de unutmayan restorant, Pazartesi günleri de Karadeniz yemekleri yapıyor. Ödemelerde ise Setcart, Ticket Restaurant, VİSA Kart ve Sodexo gibi seçeneklerin hepsi geçerli.

nermin mutfak 3

nermin mutfak 10

nermin mutfak 5

nermin mutfak 7

nermin mutfak 12

nermin mutfak 11

Reklamı Geç