Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KANTEKİN; “İBB BAŞARIMIZI CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DE YAŞAMAK İÇİN YENİDEN ADAYIM..”

Ana muhalefet partisi CHP’de

Ana muhalefet partisi CHP’de sona eren delege seçimlerinin ardından ilçelerin kongre tarihleri de belli olmaya başladı. CHP’nin İstanbul’daki en genç başkanlarından Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, yeniden göreve talip olduğunu resmen duyurdu. Geçtiğimiz yerel seçimlerde ve özellikle de 23 Haziran’da Sultanbeyli’de gösterdiği yüksek başarı grafiği ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasında önemli rol oynayan Kantekin’e örgütün büyük desteği var.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda ilçe başkalığına tekrar aday olacağını açıkladı. Kantekin, adaylığını; “Yeni dönemde sizlerle birlikte daha da etkili bir CHP için, İBB’de başardıklarımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de başarmak için, el ele, emekle büyütmek için tekrar ilçe başkanlığına adayım” sözleriyle ifade etti. 

“İyi pazarlar Sultanbeylim” başlıklı mesajla Kantekin’in adaylık açıklaması şöyle: “Örgütümüzün desteği ile göreve seçildiğimiz günden bu yana, Sultanbeyli’de daha güçlü, daha kurumsal bir CHP için emek verdik. Kapısı çalınmayan komşumuza gittik, bize hiç oy vermemiş insanımızın derdini dinledik. Bu emekle, örgütümüzün desteği ile 25 yıl sonra % 7 bandını aşarak % 16’ya ulaştık, İBB’de % 33 oy aldık. İstanbul’da en fazla oy artışı sağlayan (%136) ilçe olduk. Attığımız her adımı Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancioglu ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile paylaşarak hep bir adım ötesine emek verdik. Bu emekle, yeni dönemde sizlerle birlikte daha da etkili bir CHP için, İBB’de başardıklarımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarmak için, el ele, emekle büyütmek için tekrar İlçe Başkanlığına adayım. Emanetinizi büyütmek için desteğinizden onur duyarım.”

Reklamı Geç