Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAPLAN: “DUDULLU ESNAF KOOPERATİFİ RANT HESAPLARINA TESLİM EDİLMEYECEK..”

Bölgemizin köklü esnaf kuruluşlarından

Bölgemizin köklü esnaf kuruluşlarından Dudullu Çakmak ve Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, büyük değişim için gün sayıyor. Kooperatifte 35 yılı aşkın süredir bölge esnafına hizmet veren kurumun emektar çalışanı Nilgün Kaplan, son zamanlarda iyice artan her türlü saldırı, karalama ve iftira politikalarına son vermek için yepyeni bir ekiple her türlü görev ve sorumluluğu almaya hazır olduğunu ilan ederek başkan adayı olduğunu resmen açıkladı ve hayatının her döneminde birlikte yol yürüdüğü esnaflarla yeni dönem için kolları sıvadı. Kadın üyelerin de desteğini arkasına alan Kaplan, “Açacağımız yepyeni sayfayla sergilenmek istenen tüm kirli oyunlara son vereceğiz ve esnaf kooperatifini rant hesaplarına teslim etmeyeceğiz” diyor.

Bayan bir başkanla yepyeni bir sayfa açmanın heyecanını yaşayan Dudullu Esnaf Kooperatifi’nin kadın esnaf üyeleri de Nilgün Kaplan’a tam destek verdiklerini her fırsatta dile getiriyorlar. “Değişim, dönüşüm, yenileşme ve daha güçlenme zamanı” diyerek esnafla kol kola yola devam edeceklerini kaydeden Nilgün Kaplan; “Hiç kimsenin bu kurumu daha fazla mağdur etmesine ve esnafa hizmet etmemizin önünü tıkamasına izin vermeyeceğiz” diyor. Kooperatife rant gözüyle bakanların kirli emellerini gerçekleştirmelerine izin vermeyeceklerini ifade eden Kaplan, “Burası esnafa hizmet kapısı. Adil, şeffaf ve dürüst hizmet anlayışla herkese eşit hizmet sunmaya devam edeceğiz” diyor.  

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde özellikle son kongreyi tekrar tekrar anlatan Kaplan; “Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın sizlerin helal oylarıyla seçilmiş olduğu son genel kurulu yapan biz değil, önceki yönetimdir. Kongreyi yapanlar onlar, kaybedenler onlar. Genel kurulu mahkeme kapılarına taşıyarak kooperatifimizin hizmet üretmesine engel olmak isteyenler de onlar. Sonuçta yüce Türk adaleti bir ön karar verdi ve tarafsızlık adına kongrenin yenilenmesi gerekti. Bizler de üst mahkemenin kararını bile beklemeden siz esnaf üyelerimizin demokratik kararına başvuruda bulunuyoruz. Seçim sandığını yine sizlerin huzuruna getiriyoruz. Sizlerin oyunu yok sayanlara ve seçtiklerinizin enerjisini mahkeme kapılarında boşa harcatmak isteyenlere elbette bir sözünüz olacaktır. Kooperatifimizi mağdur etmeye çalışanlara güçlü bir demokrasi dersi daha hep birlikte verelim” şeklinde konuşuyor.

Oturduğu yerden sürekli laf üreten, dedikodu pazarlayan ve ‘çamur at izi kalsın’ anlayışı ile karalama politikaları gerçekleştirenlerin esnafa hizmet vermesinin mümkün olamayacağını söyleyen Nilgün Kaplan, şunları ifade etti; “Yıllar yılıdır bu kurumda esnafımıza bir çalışan olarak hizmet üretiyorum ve neyin ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Esnafımız da yıllardır beni çok iyi tanır. Hayatımın her döneminde bu büyük esnaf ailemizin sevgisine mazhar olacak hizmetler sundum. Son yıllarda kooperatifimizin çeşitli rant odaklarının hedef tahtası haline getirilmesi kurumumuza büyük zararlar verdi, vermeye devam ediyor. Ama artık yeter. Bu genel kurulla yepyeni bir sayfa açarak bütün oyunlara son veriyoruz. Dudullu Esnaf Kooperatifi gündeme artık hizmetleriyle gelecek ve esnafın sesi daha çok duyulacak. Yeni dönemde krediler başta olmak üzere; esnafımızın her türlü derdi ve sorununda yanında olmaya devam edeceğiz. Sonuçta esnafımızın her türlü derdini ve isteğini en iyi bilen bizleriz ve dolayısı ile çözüm kapısını da en iyi bizler açarız.”  

Reklamı Geç