Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAR YAĞIŞI OTOPARK İHTİYACINI ARTIRDI…

Türkiye geçen hafta başlayan şiddetli

Türkiye geçen hafta başlayan şiddetli kar yağışı ve fırtına ile birlikte soğuk havanın etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde kar alarmı veren ekipler gece gündüz kentte nöbet tutuyor. Önümüzdeki günlerde artması beklenen yoğun kar yağışı ise sürücüleri otoparklara yönlendirdi.

parkkısla2Toplu ulaşım istasyonlarına yakın yerde bulunan İSPARK “Park Et Devam Et” otoparkları kar yağışının artmasıyla doldu. Sürücüler kar yağışı sebebiyle yaşanan trafik yoğunluğu ve olası kazalardan korunmak için araçlarını İSPARK otoparklarına bıraktı. Özellikle Metro,Metrobüs,Marmaray güzergahında bulunan 13 bin kapasiteli 44 otoparkta yoğunluk yaşandı. Araçlarını trafikten çeken sürücüler gidecekleri güzergaha metro, metrobüs,marmaray ve toplu taşıma araçlarını kullanarak giderken İSPARK’ta yaşanan yoğunluk sebebiyle bazı yerlerde çalışma sürelerini uzattı.

Araçlar İSPARK’ta kışlayacak otoparklara abonelik arttı

Kar yağışı ve kış aylarına girilmesi sürücülerin araçlarını korumaya almasını da beraberinde getirdi. Araç sahipleri olumsuz hava koşulları, trafik sıkışıklığı ve park halindeki kazalardan etkilenmemek için İSPARK otoparklarına araçlarını bırakıyorlar. Sürücüler kış ayı süresinde 3-4 aylık abone olmak amacıyla yoğun talepte bulundular. Son günlerde 5 binin üzerinde araç sahibi abonelik başvurusunda bulundu.

İSPARK sürücülere katlı ve açık otoparklarda indirimli abonelik hizmeti veriyor. Araç sahipleri daha çok katlı ve kapalı otoparkları tercih ediyorlar. İSPARK araçlarını bırakan sürücülerin park zamanları dahilinde güvenliğini sağlıyor ve araçları sigortalıyor. Kent genelinde 600 noktada yaklaşık 85 bin kapasiteyle hizmet veren İSPARK, uygun otoparklarda ve belli kapasite oranlarında başvuru sırasına göre sürücüleri abone yapıyor.

Reklamı Geç