Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARS, ARDAHAN VE IĞDIRLI HEMŞERİLER ‘DAYANIŞMA ZAMANI’ DEDİ..

Farklı görüş ve düşüncelerden

Farklı görüş ve düşüncelerden tüm hemşerilerini aynı çatı altında buluşturan Kars Ardahan Iğdır Derneği Çekmeköy KAI, daha hareketli ve daha yoğun günlerin işaretini verdi. Başkan Rıfat Karakaya, “Zaman birlik olup, daha güçlü durma zamanıdır” dedi.

Pandemi sürecinin ardından geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları buluşması gerçekleştiren Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Derneği, bu hafta sonu da hemşerilerini Kaz Gecesi davetinde buluşturdu. Siyasetten STK temsilcilerine, muhtarlardan işadamlarına kadar çok sayıda hemşerinin buluştuğu geceden birlik ve beraberlik mesajları verildi. Hoşsohbet ortamda hasret gideren hemşerilere hitap eden KAI Başkanı Rıfat Karakaya, sosyal manada daha aktif ve daha hareketli bir döneme girdiklerini ifade etti.

Geceye Kars Ardahan ve Iğdırlı çok sayıda davetli arasında; son zamanlarda Çekmeköy siyaseti kulislerinde adı sıkça telaffuz edilen Çetin Çapan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, eski Sultançiftliği’nin merhum belediye başkanı Sırrı Çelik’in eşi Gülmine Çelik, Muhtarlar Engin Çelik, Orkun Karakaya, Sertif Yılmaz ve Yakup Baydar, iktidarından muhalefetine siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve işadamları vardı. Gecede hemşerilerine hitap eden Çetin Çapan da birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bölgede ikamet eden Kars Ardahan ve Iğdırlı tüm hemşerileri kucaklayarak birlik ve beraberliği güçlendiren faaliyetlere devam edeceklerini kaydeden KAI Başkanı Rıfat Karakaya, “Ülke ve milletçe zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde dayanışma ve yardımlaşmaya daha çok önem vermeliyiz” şeklinde konuştu. Başkan Karakaya, dernek olarak hemşeriler arası dostluk ve dayanışma ile birliktelik gücüne güç katmaya devam edeceklerini kaydetti.

KAI Dernek Başkan Yardımcısı Yalçın Demirkol da yaptığı konuşmada, hemşeriler arası dostluk ve dayanışmaya güç katacak faaliyetlerinin devam edeceğini ifade etti. Kars yöresinin geleneksel yemeği Kaz etinin ikram edildiği gecede katılımcılar tek tek söz alarak dernek çalışmaları hakkında görüş, öneri ve düşüncelerini dile getirdiler.

Reklamı Geç