Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARSLI HEMŞERİLER; “BİZ NİYE YOKUZ” DİYE SORGULUYOR..

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren ve kısa adı KAI olan Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin, bu sene neden belediyenin Ramazan etkinlik çadırında yer almadığı merak konusu..

kaı cekmekoy 2Mübarek Ramazan ayı tüm coşkusu ve bereketiyle sürerken Çekmeköy Belediyesi’nin Ramazan etkinlik alanında kurulan hemşeri stantları da her akşam vatandaşın uğrak yeri oluyor. Ordulular’dan Sivaslılar’a, Tokatlılar’dan Vanlılar’a bölgede faaliyet gösteren birçok hemşeri derneklerinin stant kurup yöresinin ürünlerini tanıttığı Çekmeköy Belediyesi’nin Ramazan etkinlik alanında bu sene Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin yer almaması dikkatlerden kaçmıyor.

kaı cekmekoy 1Oysaki Rıfat Karakaya başkanlığındaki KAI derneği üyesi hemşerilerin ilçede Ordu ve Sivas’tan sonra gelen üçüncü sırada bir potansiyele sahip oldukları biliniyor. Geçmiş yıllarda Ramazan etkinlik alanında yer alan Karslı hemşeriler, bu sene neden olmadıklarını sorguluyor. Gazetemize kadar ulaşan bazı bilgilere göre; KAI derneği yöneticilerinin bir takım kırgınlıklar yaşadıkları ve bu kırgınlıklar sebebiyle Ramazan etkinlik alanında bu sene stant kurmadıkları ileri sürülüyor.

Reklamı Geç