Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARTAL’A YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI..

Kartal Belediyesi’nin iki ayrı

Kartal Belediyesi’nin iki ayrı binada kiracı olarak hizmet vermesini noktalayarak belediye hizmetlerini tek çatı altında toplayan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni hizmet binası açılış törenini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptı.

???????Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ile birlikte kurdela keserek gerçekleştirdiği Kartal Belediye hizmet binasının açılışına CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Ömer Fethi Gürer, Dr. Turgut Mermertaş, CHP Belediye Meclis üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

???????AKILLI BİNA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi hizmet binasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gezdirerek akıllı bina hakkında bilgi verdi. Başkan Altınok Öz, 8 kattan oluşan ve toplam 21.400 m2 kapalı alanda hizmet veren çevreci hassasiyetlerle inşa edilmiş güvenli ve şeffaf bir hizmet anlayışı ile belediye hizmetlerinin verildiğini binada kağıt israfının da önüne geçilerek Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne geçildiğini, klima havalandırma sistemi ile katlarda sabit sıcaklığın tasarlandığını, gün ışığı sensörleri ve led aydınlatma ile tasarruf sağlandığını,  temiz su kullanımında tasarruflu ve düşük tüketimli fotoselli armatürlerin kullanıldığını, lavaboda kullanılan suyunu arıtılarak “gri su” olarak yeniden kullanıldığını belirtti. Başkanı Öz, belediyenin yapmış olduğu projeleri ve uygulamaları da anlattı. Öz, TAK Kartal’ın çalışmaları ve yeni yapılacak olan Ceviz Meydanı ve Uğur Mumcu Kent Meydanı hakkında da Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

kartyenibina4KARDEŞ KENTLER DAYANIŞMASI KAPSAMINDA ANAHTAR TESLİMİ YAPILDI

Açılış töreninin ardından “Kardeş kentler dayanışması” kapsamında Erzincan Altınbaşak Belediyesi ve Erzincan Çağlayan Belediyelerine Kartal Belediyesi tarafından çöp toplama aracı hediye edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından Erzincan Altınbaşak Belediye Başkanı Haydar Polat ve Erzincan Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay’a anahtar teslimi yapıldı.

???????KILIÇDAROĞLU, BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Güzel bir Pazar sabahında beraberiz. Belediye başkanımızın gerçekten son derece güzel, bizi de rahatlatan toplumu da rahatlatan son derece güzel bir konuşma yaptı.  Eğer bu ülkede birliği ve beraberliği kurabilirsek, hayatın her alanında öne çıkarabilirsek Türkiye Cumhuriyeti sadece kendi bölgesinde değil, bütün dünyada olması gereken yere ulaşır. Siyaset bir kavga alanı değildir. Siyaset zenginleşme aracı da değildir. Bütün dünyada siyasetin varlık nedeni topluma hizmet etmektir.  Siyasal partiler toplumlara nasıl hizmet edeceklerini anlatırlar. Vatandaş da ona göre oyunu kullanır ama eğer siyaseti siyasetçinin zenginleşmesi üzerine kurarsanız kaybeden vatandaş olur. Eğer bugün 6 milyon 200 bin insanımız işsizse, 17 milyon insanımızın aylık geliri 200 liranın altındaysa siyaset kurumuna büyük görev düşüyor. Siyaset kurumu halkın dini ile ibadeti ile inancı ile uğraşmaz. Siyaset kurumu halkın etnik kimliği ile uğraşmaz. Siyaset kurumu halkın yaşam tarzı ile uğraşmaz” dedi.

kartyenibina6CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sonra belediyenin yemekhanesinde belediye çalışanları ile bir araya gelerek yemek yedi.

kartyenibina1

 

 

 

Reklamı Geç