Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARTAL’DA MUHTARLAR BULUŞMASI..

Kartal Belediyesi’nin her ayın

Kartal Belediyesi’nin her ayın ilk haftasında düzenlediği muhtarlar toplantısı yapıldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve başladığı 2009 yılından beri ilçede sürekli olarak her ay yaptığı muhtarlar toplantısında Kartallı muhtarlar bir araya geldi.

kartmuht3Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Ömer Fethi Gürer, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak ve Kartal’ın yirmi mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları katıldı. Kartal’da uzun yıllar muhtar olarak görev yapan ve kendi isteği ile muhtarlık seçimlerinde aday olmayan Kemal Tatlı’ya Başkan Öz sürpriz bir doğum günü  düzenledi. Eski ve yeni muhtarlarında katıldığı doğum gününde duygusal anlar yaşandı.Doğum günü kutlaması karşısında duygulanan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür eden Kemal Tatlı, “Kaç yıllık muhtarlık hayatımda böyle bir başkana rastlamadım, sizler çok şanlısınız başkanınızın kıymetini bilin. Ben Kartal Belediye Başkanımızı çok seviyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum”  dedi.

kartmuht2Tekel arazisi ile ilgili de konuşan Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Bizim üniversiteye karşı çıkışımız yok, yükselen binalara karşı çıkışımız var. 21 Ekim’de bir ihaleye çıktılar, Tekel’in spor alanıyla puro fabrikasının olduğu yere 6 emsal bina yapılacak. Yani o binalar yapıldığı an Dragos’un üstünden Maltepe’yi görebilirler. Dragos gibi güzel bir alanın yanında iki tane kuleye müsaade edemem. Gönül isterdi ki Tekelin olduğu alan kentin halkına verilsin. Kültür-sanat parkı olsun.  Ama alabileceğimiz en iyi konumu almak zorundayız. Bir de gerçeklerle hayaller var. Gerçekçi olmak zorundayız.  Hekim olarak bize öğretilen önce hastaya zarar verme. Bir kent yöneticisinin de en önemli düsturu bu olmalıdır. Önce kentine zarar verme, sonra ne kadar güzelleştirebiliyorsan o kadar güzelleştir” dedi.

kartmuht1Sorunların ve çözümlerin görüşüldüğü toplantıda sıra ile söz alan 19 mahalle muhtarı mahalleleri ile ilgili önerileri anlattı. Kartallı muhtarlar Kartal Belediye Başkanına çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

Reklamı Geç