Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KATİBİM TURNUVASI’NDA ŞAMPIYON ÇAMLICA SPOR OLDU

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Katibim Futbol Turnuvası’nda Çamlıca Spor şampiyon oldu.

katibimsr214 takım arasından rakiplerini bir bir yenerek finale yükselen Çamlıca Spor ve Valide Tayfun Spor şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.  90 dakikanın 2-2 berabere tamamlandığı karşılaşmada Çamlıca Spor,  Valide Tayfun Spor’u penaltılarla mağlup ederek şampiyon oldu. Maç boyunca taraftarlarının da yoğun desteğini alan Çamlıca Sporlu oyuncular şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla beraber yaşadı. Maç sonrası Üsküdar Belediyesi Spor Danışmanı Sadık Albayrak ve Üsküdar Belediyesi Spor Müdürü Hüsnü Saraç, turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

katibimsr4BAŞKAN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR

Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirten Çamlıca Spor hocası Hakan Ulaş, “Üsküdar Belediyesinin düzenlemiş olduğu Katibim Futbol Turnuvası’nda şampiyon olduk. Genç futbolcu arkadaşlarımız bu karşılaşmaya gerçekten inanarak çıktılar. Sonuç olarak da gelip geldik, şampiyon olduk. Tüm camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu. İleride ki hedeflerinin kendi liglerinde şampiyon olmak olduğunu belirterek sözlerine devam eden Ulaş, “Tüm futbolcularıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Sakatsız bir sezon olsun. Bu güzel turnuvayı destekleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

katibimsr3Şampiyon takım Çamlıca Spor’un Kaptanı Mehmet Cihat Sadıkoğlu ise, “Futbolcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların ellerine ayaklarına sağlık” dedi. Sadıkoğlu,  takımla ilgili öncelikli hedeflerin play-off’a kalmak olduğunu belirterek, ‘Play-off’tan sonra ise amacımız Bölgesel Amatör Lig. Bölgesel Amatör Lige de çıkarsak inşallah onun doğrultusunda yeni hedeflerimizi belirleyeceğiz” diye konuştu.

katibimsr1

Reklamı Geç