Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri Tercih Eğitim Kurumları’ndan memnuniyet anketi..

Danismanim.Org Kayseri’nin önde gelen

Danismanim.Org Kayseri’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan Kayseri Tercih Eğitim Kurumları öğrencilerine de kurum değerlendirme anketi uyguladı.

Yapılan envanter sonucu değerlendirme raporu Kayseri Tercih Eğitim Kurumları yetkililerine sunuldu. Edinilen bilgiye göre Kayseri Tercih Eğitim Kurumları öğrencilerinin kurumdan genel memnuniyet oranı % 96,7 olduğu öğrenildi. Pandemi döneminin öğrenciler için gerek psikolojik gerek öğretim anlamında çok zor geçtiğini belirten Veli KAYIŞ, kurum öğrencilerine sadece ders anlamın da destek olmanın yeterli olmadığının bilincinde olduklarını bu yüzden gerek uzman rehber öğretmenler gerek Danismanim.Org’un Klinik Uzman Psikolog desteği ile yardımcı olduklarını belirtti.

Kayseri Tercih Eğitim Kurumları Yetkilisi Veli KAYIŞ memnuniyet oranının yüksek çıkmasında özellikle öğrencilerin bol miktarda alabildikleri bire bir derslerin , konu tarama sınavlarının, telafi dersleri ile ara tatil ve yıl sonu tekrar kamplarının önemli rol oynadığını belirtti. Veli KAYIŞ kurum olarak pandemide öğrencilerin konu eksiklerinin çoğaldığını ve bir çok öğrencinin seviyesinin düştüğünü bu yüzden kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilere “Matematik ve Geometri Geliştirme Dersleri” sistemi ile eğitim verdiklerini belirtti. Matematik ve Geometri Geliştirme Dersleri ile öğrencinin kendi sınıf müfredatından bağımsız olarak konuların en baştan öğrencinin seviyesine göre öğrenciler anlayana kadar tekrar işlendiğini belirtti. Çıkan sonuçtan memnun olduklarını belirten Veli KAYIŞ kurumca verilen emeklerin öğrenciler tarafından farkında olunmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Reklamı Geç