Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAZIM BiLGEN CHP’DEN ADAY ADAYI

İş adamı Kazım Bilgen,

İş adamı Kazım Bilgen, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yaptığı basın açıklamasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. bölge aday adaylığını duyurdu.

kazımbilgen1Haziran 2015’te yapılması planlanan genel seçimlerin hareketi yavaş yavaş baladı. Milletvekili adayı olmak isteyenler görücüye çıkıp aday adaylığını açıklıyorlar. İş adamı Kazım Bilgen de 28 Aralık Pazar günü Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yaptığı basın açıklamasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölge aday adaylığını duyurdu.

kazımbilgen3Yıllardır büyük şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapan Kazım Bilgen, tecrübeli olduğu ekonomi alanı üzerinden hükümeti eleştirerek  “Halkımız, üreten değil tüketen hatta el açan bir toplum haline getirilmeye çalışılmıştır. Vatandaş olarak borçlarımız 12 yıl öncesine göre 53 kat artmıştır. Mahkeme ve icra daireleri, ödenmeyen kredi dosyalarıyla dolup taşmakta, mahkemelerimiz yetersiz kalmaktadır. Bu durum yalan ve talan düzenin açık ispatıdır. Tiranın eli hem devletin hem milletin cebine girmiştir. Bu el kesilmelidir” dedi.

kazımbilgen2“Çalıyorlar ama çalışıyorlar safsatasını bitirmeye kararlıyım” diyen Kazım Bilgen “Milli eğitimimiz oyuncak oldu, her yıl bir operasyonla sistem bitkisel hayata sokuluyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin laik, sosyal hukuk devleti düzeni bozulup, vatandaş uyurgezer, sorgulamaz, aptal tüketici hale getirilmek isteniyor. İktidara geldiğimizde bu milletin zeki ve çalışkan olduğunu tiranlara da öğreteceğiz” diyerek salonu dolduranlardan büyük alkış aldı. 25 yıllık evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kazım Bilgen hükümete “Dün ağa babalarınız askeri darbeler yaptı, bugün sizler sivil darbenin alasını yapıyorsunuz, artık yaptırmayacağız” dedi.

kazımbilgen4KAZIM BİLGEN KİMDİR?..

CHP’den İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığını açıklayan İşadamı Kazım Bilgen, 1967 yılında Elazığ’da doğdu. Doğduğu köyü 1971 yılında Karakaya barajının istimlak sınırlarında bulunduğundan, büyük ailesi ile birlikte 1971 yılından itibaren İstanbul’da yaşamaktadır. 25 yıllık evli, 1 kız ve 1 erkek çocuk babasıdır. 1994 yılında perakende sektörüne giren “İsmar Marketler Birliği” kuruluşunda fiilen bulunmuş, dönem dönem yönetim kurulu üyesi olmuş, hali hazırda ana şirketin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. 1998’de Ankara’nın en büyük alışverişi merkezi Contour şirketinin de kuruculuğunda ve yönetiminde bulundu.

kazımbilgen5İstanbul Ticaret Odası çalışmalarının birçok alanında görev aldı.Gerek sivil toplum kuruluşlarında, gerek iş hayatında her dönem siyasi düşünce ve duruşunu, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğunu açıkça deklere ederek ifade etmiştir. 21 yıllık Cumhuriyet Halk Partili olup, 1999 yılında partinin baraj altında kalmasından bu güne kadar, Türkiye’nin birçok ilinde aktif olarak parti etkinliklerinde yer aldı. 30 Mart 2014 yerel seçimler sonrasında İstanbul 1. Bölgede bulunan, Cumhuriyet Halk Partisinin tüm ilçelerinde fiilen çalışmaktadır.

Reklamı Geç