Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KEMAL AKAR; “İMES ÜLKESİNE VE MİLLETİNE HİZMET SEVDALISIDIR”

İMES Sanayi Sitesi’nin 2016

İMES Sanayi Sitesi’nin 2016 yılı genel kurul toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. On yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Kemal Akar İMES Park Projesi’ni tamamladıklarını kaydetti ve E Kapısı’na Metro durağı yapılacağının müjdesini verdi.

Ülkemizin sayılı sanayi bölgelerinden İMES, 2016 yılı genel kurulunu Titanic Business Hotel’de yaptı. Genel kurulda konuşan Başkan Kemal Akar müjdeli haberler verdi. Göreve geldikleri günden bugüne, yönetim kurulu ile birlikte İMES’e hizmet edip, değer katmaya gayret ettiklerini ifade eden İMES Başkanı Kemal Akar; “Türkiye’nin örnek sanayi sitelerinden biri olan İMES’te, sanayicilerimize layık oldukları en iyi hizmetleri sunmayı hedefledik. Sanayicilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun çalışmalar yürütmekteyiz. İhtiyaç duyulan alt ve üst yapıyı sorunsuz bir şekilde sizlerin hizmetine sunuyoruz” dedi. İMES’in on yıllardır hayali olan İMES Park Projesi’ni tamamladıklarını ifade eden Akar, İMES E kapısında Metro durağı olacağının müjdesini verdi.

Türkiye’nin İMES’in deneyiminden, bilgisinden ve dinamizminden bugüne kadar çok yararlandığını belirten Başkan Kemal Akar; “İMES, ülkesine hizmet sevdasıyla gecesini gündüzüne katanlar sayesinde bugünlere gelmiştir. Biz Türkiye’nin, ‘bu ülke bir lira daha zenginleşsin’ diye aylarını, yıllarını veren KOBİ’leriyiz, girişimcileriyiz, sanayicileriyiz. İMES yönetim kurulu olarak hep bu bilinçle çalıştık, başarıya odaklandık. En güzelini, en iyisini, İMES’e en çok yakışanı hedefledik. Hayaller kurduk. Bugün görüyoruz ki, başardık. Ama çalışmaya da devam ediyoruz. Genel Kurul’da ortaklarımızın huzuruna gönül rahatlığı ile çıkabiliyoruz. Bu sizlerden aldığımız güç ve güvenle… Şimdi eskisinden daha büyük işler yapmak zorundayız” diye konuştu.

Genel kurul daha sonra denetim kurulu raporlarının okunması, bilanço gelir ve giderleri ile bütçenin görüşülerek ibra edilmesi gibi oylamaların ardından yeni dönemin yönetim ve denetim kurullarını seçerek görevini tamamlandı.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu.
YÖNETİM KURULU ASIL LİSTESİ
1- KEMAL AKAR | 2- ABDULLAH ARSLAN | 3- MEHMET ALİ DAĞISTAN | 4- SAADETTİN ÇAY
5- İSLAM KANITOĞLU | 6- MEHMET ÜNAL | 7- ADNAN KOÇAK
DENETİM KURULU ASIL LİSTESİ
1- MURAT YAĞCI | 2- MAHMUT UZUN |3- GÖKHAN KÜÇÜKAY

Reklamı Geç