Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KENTSEL TASARIM VE ŞEFFAF MUTFAK PROJELERİYLE ÇİFTE ÖDÜL…

Altın Kentler Platformu tarafından

Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen, Altın Şehir Ödülleri ‘Golden City Awards 2017’ de Çekmeköy Belediyesi iki ödül birden aldı. Başkan Poyraz; “Kurumlar ve dernekler tarafından da takip edilip ödüllendirilmek çalışma şevkimizi daha da artırıyor” dedi.

çekmeköy iki ödül birden 01Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen, Altın Şehir Ödülleri ‘Golden City Awards 2017’de Çekmeköy Belediyesi Kentsel Tasarım ve Şeffaf Mutfak projeleri ile ödüle layık görüldü.  ‘Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje ve Hizmetler’ temasıyla gerçekleştirilen Golden City Awards 2017 yarışmasının ödül töreni İstanbul Conrad Otel’de düzenlendi. Türkiye genelinde uygulanan yüzlerce proje arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda Çekmeköy Belediyesi’ne ilk ödül, En Başarılı Kentsel Tasarım Projesi kategorisinde Çekmeköy Kentsel Tasarım Projesi ile geldi. Şehircilikte Çekmeköy Modeli sloganıyla Mart 2016 yılında uygulamaya konulan proje bir yılını ödülle tamamlamış oldu.

çekmeköy iki ödül birden 4En Başarılı Sağlık Projesi kategorisinde ödüle layık görülen Şeffaf Mutfak Sağlıklı Güvenilir İşletmeler Projesi, Çekmeköy’ün gecede aldığı ikinci ödül oldu. 2015 yılında Çekmeköy’deki gıda işletmelerinin dünya standartlarına getirilmesi amacıyla başlatılan proje ikinci kez ödül aldı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Vatandaşların verdiği görevi layıkıyla yerine getirebilmek için, samimiyetle çalışarak hemşehrilerimizin rızasını kazanmaya çalışıyoruz. İşimizi severek yapınca güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Yeni ilçe olan  Çekmeköy’de 8 yılda gelinen nokta, halkımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Kurumlar ve dernekler tarafından da takip edilmek, ödüllendirilmek bizim çalışma şevkimizi daha da artırıyor. Bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

çekmeköy iki ödül birden 2

çekmeköy iki ödül birden 6

çekmeköy iki ödül birden 5

Reklamı Geç