Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIL PAYI FARKLA YENİDEN SEÇİLEN ÖZÇELİK, YENİ DÖNEM BÜTÇESİNE ONAY ALAMADI..

Tarihinin belki de en

Tarihinin belki de en zor kongrelerinden birini gerçekleştiren MODOKO’da zor bir dönem başladı. Muhaliflerin iyice bastırdığı yüksek tansiyonlu genel kurulda sadece 12 oy farkla seçimi kazanan mevcut başkan Ethem Özçelik, 1 oy farkla yeni dönem bütçesine onay alamadı. Sosyal tesis inşaatının yıllardır bitmek bilmediğini öne süren muhalifler, MODOKO yönetimini şeffaf olmamakla eleştirdi.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 8Anadolu yakasının mobilyacılar sitesi MODOKO’da 2017 yılı genel kurulu hararetli tartışmalar eşliğinde tamamlandı. İki yılda bir yapılan seçimli kongrede mevcut başkan Ethem Özçelik’e muhalifleri adeta kök söktürdü. Halit Turhan’ın rakip liste çıkardığı genel kurulda divan başkanlığı için de iki liste oylandı. Ethem Özçelik ve arkadaşlarının önerdiği divan yönetimi onaylanınca diğer maddeler de yoğun tartışmalar altında oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 11Genel kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren MODOKO Başkanı Ethem Özçelik, geçen dönemde son derece güzel çalışmalara imza attıklarını kaydetti ve sosyal tesis inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti. Özçelik, bittiği zaman MODOKO’ya çok büyük katma değer sağlayacak olan sosyal tesis yerini Ümraniye Belediyesi ile kurdukları olumlu ilişkiler sonucu ticari alana çevirdiklerini belirtti. Yeni dönemde daha güzel hizmetler için yetki isteyen Özçelik, “Sizlerin emanetine in iyi şekilde sahip çıkıp, sizlerle birlikte daha da güzelleştirmek için çalışacağız” dedi.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 5Başkan Adayı Halit Turhan, Kemal Turgut ve Mevlüt Baş gibi isimlerin son derece ağır eleştirilerde bulunduğu MODOKO Başkanı Ethem Özçelik ve yönetimi şeffaf olmamakla suçlandı. Genel kuruldan sadece iki yıllığına yetki isteyen Başkan Adayı Halit Turhan, “Şeffaf bir yönetim için adayınızım. Şu genel kurulda sadece yönetim raporu var ama denetim kurulu raporu ortada yok. Başkan çevre ve yapılaşma konularında belediyeden kıyak gördüklerini söylüyor oysa hepimiz işadamıyız ve şunu iyi biliyoruz ki kanunlara ve nizama uygun işler yaparsak kimseden kıyak beklememize gerek kalmaz. Bu ülkede yapı denetim diye bir şey var. Sen her şeyi kanunlara uygun yapmak zorundasın. Yanı başımızda KEYAP emsal temsil ediyor. 4 senede bir inşaatı bitiremediler hala mazeret üretiyorlar ve yeniden yetki istiyorlar” şeklinde konuştu.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 4Yine MODOKO’nun tanınan isimlerinden Kemal Turgut da sert eleştirelde bulunduğu yönetim için; “Hepimiz bu kurumu düşünmek zorundayız. Geçen 2 yılda 3 milyon 150 bin lira gelir var. Önce bu paranın hesabını versinler sonra yetki istesinler. Hesap versinler ve ben de Kemal Turgut olarak üzerime düşeni fazlasıyla vereyim. Bakın yanı başımızda İMES’in Başkanı Kemal Akar’ı tebrik ediyorum. İMES 4. site yerini aldı. Peki biz MODOKO için yıllardır ne yaptık” şeklinde konuştu.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 3Bir başka muhalif isim Mevlüt Baş da konuşmasında; “MODOKO bu gidişle battı, batıyor. 4 senedir ne yapmışlar. MODOKO’da en çok iş yapan Ramazan Akdeniz zamanında yapılan hizmetler de olmasa burası hepten bitmiş. Halen o dönemki eserler kullanılıyor. MODOKO’nun parası çarçur ediliyor. Bu işin haramı, helali bir de vebali var. Gelin yanlış yapmayalım bu yönetimi sıkıntıdan kurtaralım” dedi.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 6Genel kurulun 8. maddesi olarak oylanan yeni dönem bütçesi büyük tartışmalar sonucu sadece bir oy farkla kabul edilmeyince tansiyon iyice yükseldi. Dolayısıyla diğer maddeler de oylanmadan düşen genel kurulda başkanlık seçimine geçildi. Halit Turhan’ın listesi ile mevcut başkan Ethem Özçelik’in listesi yarıştı. Yapılan açık oylamada sadece 12 oy farkla Ethem Özçelik kazandı. Üyelere bir teşekkür konuşması yapan Özçelik, kendi dönemlerinde tarihte hiç olmadığı kadar kar payı dağıttıklarını ve bundan sonra da en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade etti. Az farkla seçilen Başkan Özçelik’in yeni dönem bütçesi olmadığı için 2016 yılı bütçesiyle devam etmesi bekleniyor.

modoko genel kurul yüksek tansiyon 1

modoko genel kurul yüksek tansiyon 10

modoko genel kurul yüksek tansiyon 9

modoko genel kurul yüksek tansiyon 7

modoko genel kurul yüksek tansiyon 2

Reklamı Geç