Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KILIÇDARDOĞLU’NDAN SÜRPRİZ ÇEKMEKÖY ZİYARETİ..

İstanbul İl Başkanı Canan

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte Sultanbeyli temaslarının ardından sürpriz şekilde Çekmeköy’ü ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Nişantepe Mahallesi’nde yoksul vatandaşların evlerine konuk oldu. Muhtar Saim Yakup Baydar’dan mahallenin durumuna ilişkin bilgiler alan Kılıçdaroğlu, tableti olmadığı için derslerine giremediğini söyleyen çocukların isteğini aynı gün yerine getirdi ve sonrasında ise vatandaşların istediği koltuk, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ev eşyaları da tedarik edildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz Çekmeköy ziyareti gündem oldu. Son derece mütevazi ve sıradan bir ziyaret gibi gerçekleşen program ilçe kamuoyunda merak uyandırdı. Sultanbeyli temaslarının ardından Çekmeköy Nişantepe Mahallesi’nde yoksul vatandaşların evlerine konuk olan Kılıçdarooğlu, beraberinde CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte Muhtar Saim Yakup Baydar ile de bir süre görüştü. Muhtar Baydar, mahallede imar izni problemi olduğunu aktardı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin ilk durağı kağıt toplayıcılığıyla geçimini sağlayan bir ailenin evi oldu. 5 çocuğu olan anne, çocukların sabah okula aç gittiğini, çocuklarına kıyafet almakta zorlandığını, çöpten buldukları patatesleri yediklerini söyledi. Evde çamaşır makinesi bulunmadığı için çamaşırları elinde yıkadığını söyleyen anneye Kılıçdaroğlu, çamaşır makinesi sözü verdi ve “Çocukları okula gönder, bir ihtiyaç olursa mutlaka sağlarız. Çocuklar neden hoşlanıyorsa hepsini sağlarız” dedi.

Kılıçdaroğlu’na eşlik eden İBB yetkilileri, mahallede yaşayan çok sayıda kişinin sosyal yardımlara bağlandığını belirtti. Evde sağlık ve engelli bakımı gibi yardımların da yapıldığını belirten yetkililer, “Evlerde birden fazla aile kaldığı için kart sıkıntısı oluyor. Tespit ettiğimiz aileleri İBB’ye bildiriyoruz” ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise kanser tedavisi gören kızının ilaç masraflarını karşılayamadığını belirten bir annenin bilgilerini alarak durumla ilgileneceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu’nun ziyareti boyunca kendisinden talep edilen tablet ve buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı ve kanepe gibi çok sayıda ev eşyası gibi istekler kısa zamanda yerine getirilerek vatandaşlara ulaştırıldı.

Reklamı Geç