Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KILIÇDAROĞLU’NDAN AKŞENER’E BAYRAM ZİYARETİ…

İBB Başkanı İmamoğlu ve

İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu ile birlikte, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Üsküdar’daki evinde ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bayramın son gününde İstanbul temaslarını sürdürüyor. “Allah daha nice bayramlara erişmeyi nasip etsin” diyerek konuklarına teşekkür eden Akşener’e ise İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu eşlik etti.

Millet İttifakı’nın iki ortağı bayramın son gününde bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Üsküdar’daki evinde ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da vardı. Hoşsohbet ortamda gerçekleşen ziyarette Akşener, evinin ikinci derece tarihi eser sayıldığını söyleyerek, “Oğlan evlendi. Ben de kayınvalide olarak iki ileride bir yer var orayı aldık. Tarihi eser değildi ama sonra orası da tarihi eser sayıldı” dedi.

İki lider daha sonra ise baş başa bir görüşme de yaptı. Yapılan görüşmede iki liderin güncel konularda görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi. Yaklaşık 1 saat 15 dakika kalan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra evden ayrıldılar. Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri kapıda uğurlayan Akşener, “Evimi ziyaret etmesi şereflendirdi bizi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Akşener, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı, evine döndü.

Reklamı Geç