Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“CHP ÜMRANİYE ÖRGÜTÜ KILIÇDAROĞLU VE KAFTANCIOĞLU’NUN YANINDA…”

Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen

Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun koruma polislerinin geri çekilmesinin ardından bir açıklama yapan CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, bunun kabul edilemez bir tavır olduğunu kaydetti. CHP Ümraniye Örgütü olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her konuda Kaftancıoğlu’nun yanında ve destekçisi olacaklarını ifade eden Kıran, “Şu iyi bilinmelidir ki; il başkanımızı da genel başkanımızı da her türlü kötülüğe karşı koruyacak güce sahibiz” dedi.

CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, açıklamasında şunları dile getirdi:Partimizin İstanbul İl Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun korumalarının 9 Ekim 2019’ da, İçişleri Bakanlığı tarafından, gerekçesi açıklanmadan apar topar geri çekilmesi kabul edilemez bir tavırdır. Kamuoyunun da bildiği gibi, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da, il başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu da iktidarın her fırsatta hedef göstermesi nedeniyle sürekli tehdit edilen siyasetçilerdir.  

Hatta Sayın Kaftancıoğlu, tehdit edilme ve hedef gösterilme gerekçeleri ile yaklaşık bir ay önce özel koruma statüsüne yükseltilmişti. Durum bu kadar net iken, hangi amaçla ve kimin emriyle yapıldığı bizlerce gayet açık olan bu tavra karşı Ümraniye İlçe Örgütü olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nun da  İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’ nun da arkasında, ihtiyaç duydukları her zaman her yerde yanlarında olduğumuzu açıklamak istiyoruz.

Bu vesile ile de, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ nde evde, sokakta ya da işyerinde fiziksel, duygusal ya da psikolojik şiddete karşı kadınlarımızın yanında, onların da desteği olduğumuzu bir kez daha net ve güçlü biçimde ifade ettik.

Ümraniye İlçe Örgütü olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nu da Sayın Kaftancıoğlu’nu da gittikleri her yerde ve her şekilde korumayı biliriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak sizleri, bu tavırlarınızdan, kibrinizden, lüksünüzden, şatafatınızdan ve kendinizden kim koruyabilecek? Halkı da dahil olmak üzere herkesten ve her şeyden korkan bir iktidarın, bizim gibi korkusuzları anlamasını beklemiyoruz. Ancak bilin ki, biz İl Başkanımızı da gerekirse Genel Başkanımızı da karanlığınızdan, kötülüğünüzden, trollerinizden koruyacak güce sahibiz.”

Reklamı Geç