Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KİRAZLIDERE TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞI İLE KOLLAR SIVANDI…

Haziran 2015 seçimlerine doğru

Haziran 2015 seçimlerine doğru çalışma temposunu artıran CHP Çekmeköy Örgütü, Genel Sekreter Gürsel Tekin’in de katıldığı coşkulu bir törenle Kirazlıdere Mahalle Temsilciliğini hizmete açtı.

chpaclkir7İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt yönetimindeki CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, Haziran 2015 seçimlerine doğru yaklaştığımız şu günlerde çalışma temposunu iyice artırdı. Genel Sekreter Gürsel Tekin’in de katıldığı coşkulu bir açılış töreniyle Kirazlıdere Mahalle Temsilciliğini partililerin hizmetine sunan ilçe örgütü iddialı duruşunu gösterdi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği açılışa Gürsel Tekin’in yanı sıra; Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel, Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İl Başkan Yardımcısı Kenan Sönmez, Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok vatandaş katıldı.

chpaclkir4Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, yaklaşan seçimler öncesi partililere daha çok çalışın mesajı verdi. Çekmeköy’de başlamak üzere İstanbul ve tüm Türkiye’de iktidar olma hedefiyle kenetlendiklerini kaydeden Bozkurt, yeni yılın herkes için yeni bir dönem olacağını ifade etti. Bozkurt önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de temsilcilik açılışları yapılacağını söyledi. Açılışın Uğur Mumcu ve Gaffar Okan cinayetleri yıl dönümüne denk gelmesinden dolayı Mumcu ve Okan gibi devrim şehitlerini anan Bozkurt, daha sonra sözü Gürsel Tekin’e bıraktı.

chpaclkir1Konuşmasında iktidar ağır sözlerle eleştiren Gürsel Tekin, “Karşımızda iktidarda kalabilmek için her türlü tavizi vermeye hazır bir iktidar var ve bu iktidar son derece tehlikeli işlerle halkı karşı karşıya getiriyor” dedi. İstanbul’da büyük bir imar rantı döndüğünü ve bu durumu 2010 yılında belgeleriyle açıklamasına rağmen kimsenin üstüne gitmediğini hatırlatan Tekin; “Resmen vurgun ve talan dönemi yaşıyoruz” şeklinde konuştu. Eski 4 bakanın yüce divana gönderilmemesi oylamasına da değinen Tekin, “İktidar partisi içerisinde vicdan sahibi vekillerin olduğunu görmek sevindirici. O 60 vekili canı gönülden kutluyorum” dedi.

chpaclkir3

chpaclkir8

chpaclkir6

chpaclkir5

chpaclkir2

Reklamı Geç