Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KISA SÜRE ÖNCE KURULAN ÇEKBİAD AİLESİ HIZLA GELİŞİP BÜYÜYOR..

İşadamı ve meclis üyesi

İşadamı ve meclis üyesi Yücel Yalçınkaya önderliğinde kısa bir süre önce kurulmasına rağmen önemli mesafeler kaydeden Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği ÇEKBİAD, iktidarından muhalefetine tüm siyasileri ve yerel yöneticiler ile STK temsilcilerini ağırladığı toplantıda daha büyük bir aile olma yolunda ilerlediğini gözler önüne serdi.

Aynı zamanda Birleştirici İşdünyası Konfederasyonu BİRKONFED Genel Başkan Yardımcısı da olan İşadamı ve Meclis Üyesi Yücel Yalçınkaya önderliğinde kısa bir süre önce kurulan Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği ÇEKBİAD, düzenlediği geniş katılımlı bir programla iktidarından muhalefetine ilçenin tüm siyasilerini ve yerel yöneticileri ile STK temsilcilerini ağırladı.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ın da katıldığı kahvaltı programına; Çekmeköy Eski Kaymakamı Mehmet Arslan, BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, CHP İlçe Örgütü Adına Meclis Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban ve çok sayıda yöre dernek temsilcisi ile işadamı yoğun katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan ev sahibi Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen bugün 200’ü aşkın üyesi ile ÇEKBİAD’ın hızla gelişen ve büyüyen bir aile olma yolunda ilerlediğine vurgu yaptı. Vatanına, milletine ve bölgesine duyarlı iş dünyasının her ferdine kapılarının açık olduğunu kaydeden Yalçınkaya, “Bu çatı altında ülkesine ve milletine katma değer sağlayan esnaf ve işadamlarımız hem dayanışma içerisinde olacak hem de toplumun talep ve beklentilerine karşılık daha etkin cevap verme fırsatı yakalamış olacak” dedi.

ÇEKBİAD’ın, Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerindeki ofisini hazırlama aşamasında olduğunu ifade eden Yalçınkaya, “Derneğimiz tez zamanda bölgedeki girişimci esnaf ve işadamlarından büyük ilgi gördü ve görmeye devam ediyor. Üye sayımız şimdiden 200’ü çok çok aştı ve ÇEKBİAD bölgede güzel bir heyecan yaratmış durumda. Muhalefetinden iktidarına tüm siyasi parti temsilcilerimiz, belediye başkanımız, kaymakamlarımız ve çeşitli STK temsilcileri ile çok sayıda işadamımız bugün bizi onurlandırdı. Siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Eski Kaymakam Mehmet Arslan ile Yeni Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da yaptıkları konuşmalarda; ÇEKBİAD’ın böylesine geniş katılımlı bir organizasyonla ilçenin birlik ve beraberliği adına doğru bir yolda olduğunu gösterdiğini ifade ettiler. 15 Temmuz gazilerinin de katıldığı program sonunda ise ÇEKBİAD üyesi esnaf ve işadamları çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

Reklamı Geç