Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KİTAPSEVERLER SANCAKTEPE’DE BULUŞUYOR..

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen, kitapseverler ile yazar ve şairlerin buluştuğu Kitap Fuarı, Kent Meydanı’nda törenle açıldı. 190 yayınevinin stant açtığı fuara kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Başkan İsmail Erdem, gençleri daha fazla kitap okumaya davet etti..

Sancaktepe Kitap Fuarı’nda bu yıl da birçok yazar ve şair; söyleşi, şiir dinletisi ve imza günleri ile okurlarıyla bir araya geliyor. Fuarın açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Ak Parti Milletvekilleri Hulusi Şentürk, İsmet Uçma ve Osman Boyraz, İlçe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile yazarlar ve vatandaşlar katıldı. Sancaktepe Kitap Fuarı’nda imza günü programına katılan; 15 Temmuz Şehitlerimiz Şehit Abdullah Tayyip Olçok’un Annesi, Şehit Erol Olçok’un eşi Yazar Nihal Olçok’un imzaladığı kitabı Başkan Erdem teslim aldı.

GENÇLER KİTAP OKUSUN ÖNERİSİ..

Özellikle genç kesimin kitap okuması gerektiğini ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “190 yayınevinin katılımıyla on binlerce eserin var olduğu çok güzel bir fuar oldu. Ümit ediyoruz on binleri aşan, yüz binlere ulaşan gençlerimiz ve Sancaktepeli, İstanbullu komşularımız, kitap dostları burada kitaplarla buluşacaklar. Kitap karanlık için bir fenerdir. Karanlığı aydınlatan yüksek bir enerjiye sahiptir. Okumamız, okutmamız lazım. Özellikle çocuklara ve gençlere kitap okutmayı sevdirmemiz lazım” dedi.

Reklamı Geç