Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILDAŞ; “BEN DE ADAYIM” DEDİ..

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı yarışı kızışıyor. Mevcut başkan Erdoğan Bozkurt’un yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından partinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Kızıldaş da adaylığını resmen ilan etti. Kendisine destek veren delegeler ve partililer ile birlikte ilçe binasında adaylık açıklaması yapan Kızıldaş, “Derleme ve toplama siyasilerle sonuca gidilemediği yaşanan örneklerle ortadadır. Kimseye bağımlı olmadan kendi gücüne güvenen bir yönetim için ben de varım” dedi.

chp cekmekoy kızildas aday 5Akşam saatlerinde kalabalık bir grupla ilçe binasına gelerek adaylığını açıklayan Hüseyin Kızıldaş, delegeden destek istedi. Ülkedeki mevcut siyasi gündeme değinerek sözlerine başlayan Kızıldaş, sırf haber yaptıkları için tutuklanan gazeteciler konusuna işaret etti. Diyarbakır’da yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi’yi anan Kızıldaş, “Ülke adeta kan gölüne çevrilmeş ve neredeyse her gün yeni olaylarla sarsılıyoruz. Gelecekten kaygılıyız ve endişeliyiz” dedi.

chp cekmekoy kızildas aday 3CHP’nin ülkede yaşanan bu durumlar karşısında vazgeçilmez bir siyasi yapı olduğunu kaydeden Kızıldaş, “Başarı emek ister ve emek de devrimciler için kutsaldır. Bu emeğe katkı sunan her biriye saygı duyacağız. Çıktığımız bu yolda destek ve katkılarınızı bekliyorum” diyen Kızıldaş, “Sol düşünce, sol uygulamalar, sendikalar, kadınlar ve gençlerin gücü Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacaktır. Göreve geldiğimizde bu söylemlere uygun davranacağız” dedi.

chp cekmekoy kızildas aday 2Birilerinin güdümünde, kendi egosunu tatmin eden bir yönetim anlayışının CHP’de asla barınamayacağını kaydeden Kızıldaş; “Kendi egolarını yenemeyen, kendi iktidarını partinin iktidarından daha çok önemseyen, parti içi demokrasiyi sözde bırakan, siyasi uygulamalarda başkalarının ağzına bakanlar, bunu kendi ekonomik bağımsızlıkları olmadığı için yapmak zorunda kalanlar, grup çıkarı için gerek gördüğü yerde partimizin hiçbir zaman benimsemediği şekilde kaba güç kullananlar, hukuk dışına çıkan, hukukun arkasından dolanan bugünkü iktidarın aynısını yaparak sonuç almaya çalışan kişilerin ve ekiplerin beklenen ve özlenen sağlıklı örgütlenmeyi oluşturamayacakları açıktır” şeklinde konuştu.

chp cekmekoy kızildas aday 4

chp cekmekoy kızildas aday 1

Reklamı Geç