Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILDAŞ; “BÜTÜN ENGELLERE RAĞMEN HALKIN BELEDİYELERİ HALK İÇİN ÇALIŞIYOR..”

Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nun da son

Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nun da son istasyonu olan Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe ilçelerinin buluşma adresi Madenler Meydanı, İBB tarafından yeniden düzenleniyor. Meydanda süren çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Bütün engellemelere rağmen; halkın belediyeleri halk için çalışıyor” dedi.

Anadolu yakasında Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe gibi 3 ilçenin ortak kesişme noktası Madenler Meydanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenleniyor. Geçtiğimiz hafta yapılan Çekmeköy Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında da konunun gündeme gelmesinin ardından CHP Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Murat Cirav, meydanda peyzaj çalışmalarının başladığını duyurmuştu. Bayram öncesi başlayan çalışmalar son sürat devam ediyor. Bir yandan yeşillendirme çalışmaları sürerken diğer yandan yapılan çevre düzenlemeleri ile alana daha güzel bir görüntü kazandırılıyor.

Üsküdar Çekmeköy Metro istasyonunun da yer aldığı meydanda peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçeye yakışan daha güzel bir alanın ortaya çıkacağını ifade eden CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Bütün engellemelere rağmen; halkın belediyeleri halk için çalışıyor. Madenler Meydanı düzenleme ve temizleme çalışmaları devam ediyor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kentin dört bir yanında ve Çekmeköy’de çok daha güzel işlere imza atacaklarını kaydeden Kızıldaş, “Halkın ve toplumun beklentileri doğrultusunda hak için hizmet anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Madenler Meydanı’nda yapılan düzenlemeler ve alana kazandırılan yeni soluk bölgedeki vatandaşlarca da memnuniyetle karşılanıyor. Her gün metro istasyonunu kullanan ve Sancaktepe, Sultanbeyli gibi ilçelere geçiş yapan binlerce vatandaşın uğrak yeri olan Madenler Meydanı, yenilenen yüzüyle bölgenin değerine değer katacak gibi gözüküyor.

Reklamı Geç