Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILDAŞ; “UMUDUNUZU ASLA KAYBETMEYİN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..”

Kadınlardan gençliğe tüm kademelerdeki

Kadınlardan gençliğe tüm kademelerdeki ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerle birlikte her an seçim olacakmış gibi sürekli saha çalışmaları yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 21 mahallede sokak sokak halkla buluşuyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını vatandaşlara ileten İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Asla umudunuzu kaybetmeyin, bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” diyor.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, saha çalışma temposunu her geçen gün yükseltiyor. Kadınlardan gençlere tüm kademelerdeki ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerle birlikte 21 mahallede sokak sokak gezerek sıkılmadık el, girilmedik işyeri bırakmayan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, vatandaşın nabzını tutuyor. Çekmeköylüler’in talep ve beklentilerini alarak çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunan Başkan Kızıldaş ve ekibi, “Asla umudunuzu kaybetmeyin, bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” diyor. Esnaf ziyaretlerinde işlerin durumu ve vatandaşın alım gücü konuşuluyor. Halkın beklentilerini kaydeden partililer, çarşı-pazarda gittikleri her yerde ekonomik sorunlara ilişkin dertlerle karşılaşıyor.

Sokak çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak izlenimlerini özetleyen CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Vatandaş tek kelime ile bitmiş” diyor. Ağır ekonomik krizin toplumun tüm kesimlerinde büyük bir buhrana neden olduğunu kaydeden Kızıldaş, “Esnafından iş insanına, ev hanımından sokakta kağıt toplayan kardeşimize kadar herkes dertli, herkes yorgun herkes bıkkın. Kimse önünü göremiyor, kimse yarın neye uyanacağını bilemiyor. Hiç kimse marketten aldığı bir ürünü aynı fiyata bir kez daha alamıyor. Çarşı pazarda fiyatlar almış başını gidiyor. Hiç kimse hayatından memnun değil. Satıcı da alıcı da mutlu değil” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidarının, toplumsal huzur ve ekonomik buhrandan çıkış yollarına ilişkin plan ve programını halka anlattıklarında son derece olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Başkan Kızıldaş, “Ekonomik kaygıların hayatımızda en ön safta yer aldığı şu günlerde bütün halkımız en kısa zamanda bir çıkış yolu arıyor. Çarşıda, pazarda sohbet ettiğimiz herkese biraz daha dayanmaları gerektiğini ifade ediyoruz. Buhrandan hep birlikte çıkacağımıza inandığımızı anlatıyoruz. Yeni yılda yeni başarıları hep birlikte gerçekleştireceğimizi dile getiriyoruz” dedi.

Reklamı Geç