Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOORDİNASYON TOPLANTISI BU AY UYSAL’IN KATILIMIYLA ÇEKMEKÖY’DE..

İstanbul’un yeni seçilen Büyükşehir

İstanbul’un yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Çekmeköy’de Yapılan Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda ilçeler arasında koordinasyon ve işbirliği konuları ele alındı..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, her ay düzenli olarak yapılan Anadolu Yakası Belediye Başkanları İstişare toplantısına katıldı. Bu ay Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde belediye bahçesinde bulunan İspinoz Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve AK Parti Yerel Yönetimler İstanbul İl Başkanı Ahmet Cin katıldı.

Toplantıda ortak projeler, çözüm yolları, yapılması planlanan projeler ve hizmetler gibi konular üzerine istişarelerde bulunuldu. Belediye Başkanları; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı yeni görevi vesilesi ile tebrik etti ve başarılar diledi. Toplantıda belediye başkanları arasında tecrübe paylaşımı ve istişareler gerçekleştirildi. Aynı zamanda yerel yönetim alanındaki yeni gelişmeler, ortak projeler, çözüm yolları, yeni proje ve hizmetler gibi konular masaya yatırıldı.

Reklamı Geç