Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KRİZ YÖNETİMİ PROJESİNE ULUSLARARASI ÖDÜL..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün kriz yönetimi konusunda geliştirdiği “İstanbul’un Entegre Kriz Yönetimi” Projesi’ne bir ödül de İngiltere’den geldi. Proje, dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Uluslararası Stevie Ödülleri”nde “Yılın İletişim & Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde bronz ödülle taçlandırıldı.

Dünyanın en prestijli iş ödülleri programlarından olan 15. Uluslararası Stevie Ödülleri (Stevie International Business Awards) İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen gala gecesinde sahiplerini buldu. 74 ülkeden 3 bin 900’ü aşkın kurum veya kişinin başvuruda bulunduğu yarışmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projesi “Yılın İletişim & Halkla İlişkiler Kampanyası” kategorisinde yarıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün kriz iletişimi alanında geliştirdiği “İstanbul’un Entegre Kriz Yönetimi” projesi bronz ödüle layık görüldü.

PROJENİN TEMEL AMACI, VATANDAŞ MAĞDURİYETİNİ ÖNLEMEK

İstanbul’un Entegre Kriz Yönetimi projesi, ana hatları ile olası bir kriz ya da sorun esnasında vatandaş mağduriyetini önlemek adına alınan tedbirler ve yapılacak çalışmaların yanı sıra bu aksiyonların vatandaş üzerindeki etkilerinden ve artan memnuniyete ilişkin ölçümlerden oluşuyor. Proje sayesinde açığa çıkmamış ihtiyaçlar da önceden tespit edilerek sonuçlar birimlerin entegreli faaliyetlerine yansıtılıyor. İstanbul’un Belediyecilik faaliyetlerinden en verimli şekilde yararlanması, şehri dünyanın en gelişmiş metropolleri içerisine taşırken vatandaş memnuniyeti odağında projeler üretilmesi de projenin detayları içerisinde yer alıyor. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün çalışmaları 2016 yılından bu yana her yıl Uluslararası Stevie Ödülleri’nde farklı kategorilerde ödüle layık görülüyor.

Reklamı Geç