Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜLTÜR SANAT SEZONU İMERA VE SEVCAN ORHAN KONSERİYLE AÇILDI..

Çekmeköy Belediyesi 2021 -2022 

Çekmeköy Belediyesi 2021 -2022  Yılı Kültür Sanat Sezonu  Taşdelen Cemal Güngör Parkı’nda gerçekleştirilen İmera ve Sevcan Orhan konseriyle açıldı. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen konsere binlerce Çekmeköylü katıldı.

Taşdelen Cemal Güngör Parkı önünde düzenlenen konserlerde binlerce Çekmeköylü doyasıya eğlendi. İmera  ve Sevcan Orhan gibi ünlü isimlerin sahne aldığı konserde coşku görülmeye değerdi. Konser alanında koronavirüs sebebiyle sıkı tedbirler alındı. Pandemi kuralları gereği aşı süreci tamamlanmış ya da son 48 saatte alınmış negatif PCR testi bulunan vatandaşlar konser alanına giriş yapabildi.

Sanatçılara Çekmeköylüler adına teşekkür eden Başkan Ahmet Poyraz; “İlçemizde bu yaz bambaşka geçti. Birçok etkinliğe imza attık. Kültür sanat sezonumuzun açılışıda çok güzel oldu.  Haftaya belediye bahçemizde düzenleyeceğimiz konserde yine birbirinden ünlü isimleri ağırlayacağız.  İnşallah tüm vatandaşlarımız bugün doyasıya eğlenmiştir” dedi.

Başkan Poyraz konuşmasının ardından  İmera’ya teşekkür çiçeği ve plaket takdim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı’da Çekmeköylüler adına Sevcan Orhan’a teşekkür ederek  çiçek ve plaket takdim etti.

Reklamı Geç