Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜLTÜRLERİN KARDEŞLİĞİNE PEDAL ÇEVİRDİLER

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Dağ Bisiklet Yarışları’nın bu yılki son etabı Şanlıurfa’da gerçekleşti.

cekmeköy urfa bisiklet yarısı 5Geçtiğimiz yıllarda Safranbolu, Mardin ve Ürgüp’te bisiklet yarışları düzenleyen Çekmeköy Belediyesi ,bu yıl geleneksel olarak düzenlediği Dağ Bisiklet Yarışları’nın şehir dışı etabını Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da gerçekleştirdi. Yaklaşık 85 bisikletçinin katıldığı yarışlarda sporcular kentin tarihine tanıklık ettiler. Güne Balıklıgöl’de kahvaltı ile başlayan bisikletçiler, tarihi kazıların yapıldığı Göbeklitepe’de bisiklet turu yaptıktan sonra, Harran ve Eyyüp Peygamber kabirlerini ziyaretlerinin ardından yarış saatini beklediler.

cekmeköy urfa bisiklet yarısı 2Balıklıgöl ve Şanlıurfa’nın tarih kokan sokaklarında oluşturulan 3,5 km’ lik parkurda toplam 7 kategoride 85 bisikletçi dereceye girebilmek içi ter döktü. Bayanların 3, erkek sporcuların 4 tur atarak yarışmayı tamamladığı parkur sonunda, yarışmacılara toplamda 15 bin liralık para ödülü dağıtıldı.

cekmeköy urfa bisiklet yarısı 4Çekmeköy Belediyesi Geleneksel Dağ Bisiklet Yarışları’nda kategorlierine göre dereceye girenler ise şöyle :Elit kategoride; Ali Cakas,Cumhur Daylan, Kamil Akalp, U 23 Kategorisinde; Agit Salman, Kerem Anıl, Arif Büyük, +40 Kategorisinde; Bora Tirki,Erol Özbey,Erhan Kaya, Junior Kategoride; Veysel Gülmez, Emre Yavuk, İsmail Uç, + 45 Kategorisinde; Ahmet Onur, Ali Taşkıran,Ersan Kaçan, Masterda; Gökhan Uzuntaş,Oğuz Özçelik,Burak ismailoğlu, Bayanlarda; M.Pelin Bayram, Elif Murat ve Zeynep Kayışlıgil.

cekmeköy urfa bisiklet yarısı 3Yarışların ardından Şanlıurfa Haliliye İlçesi Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı ve Eyüp Yıldırım dereceye girenlere ödüllerini ve madalyalarını dağıttılar. Programa sonunda destekleri ve misafirperverklikleri içinHaliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına hazırlanan plaket ve teşekkür hediyesini Demirkol’a takdim ettiler.

Reklamı Geç