Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KURBAN İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI..

Şehirlerde kurban kesmek isteyenlere

Şehirlerde kurban kesmek isteyenlere hizmet sunan kurban satış alanları İstanbul’da şimdiden kurulmaya başladı.

Sultanbeyli Belediyesi, her yıl kurulan kurban satış ve kesim alanını bu sene de oluşturuyor. Kurban satıcılarıyla alıcılarını buluşturan kurban satış ve kesim merkezinin, kurulumu büyük ölçüde tamamlandı.

Alan Titizlikle Oluşturuldu

300 çadırın bulunduğu ve 40 bin metrekare alandan oluşan satış merkezinin sokaklarına elektrik ve su hatları çekildi. Tuvaletlerin, duşların ve berberin de olduğu alanda, satıcıların kurban piyasasını yakından takip etmeleri için internet kafe imkanı da sağlandı. Mescitlerin ve çay ocaklarının da bulunduğu alanda ayrıca kurban satıcıları için belediye her sabah çorba ikramında bulunacak. Diğer taraftan satış merkezine gelecek olan vatandaşlar için ilçenin belirli noktalarından ücretsiz servisler kaldırılacak. Ayrıca veteriner ekipler tarafından kurban çadırları düzenli olarak dezenfekte ediliyor ve ilaçlanıyor. Zabıta ekipleri de bölgede olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını sıklaştırdı.

5 Üniteli Kesim Alanı

Alanda kurban kesimi içinde 5 ayrı ünite kuruldu. Vatandaşlar kurban ibadetlerini yerine getirmek için 0546 695 16 13 numaralı telefonu arayarak kaydını yaptırabiliyor.

“Standartları Arttırıyoruz”

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kurban satış ve kesim merkezini ziyaret etti. Çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Keskin, kurban satıcılarının ve alıcılarının rahat etmesi için her yıl standartları arttırdıklarını vurguladı.

Reklamı Geç