Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KURDOĞLU VE SEVENCAN AİLELERİ’NİN EN MUTLU GECESİ..

Çekmeköy Belediyesi Özel Kalem

Çekmeköy Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Tuğba Sevencan ile Özel Kalem Müdürü Cemil Kurdoğlu bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi. Başkan Ahmet Poyraz’ın kıydığı nikah töreninin onur konuğu Ak Parti Milletvekili Metin Külünk; “Bu akşam Türk toplumunun en önemli yapı taşlarından biri olan aile devletinin kuruluşuna hep birlikte şahitlik ettik” dedi.

cemil kurdoglu nikah 15Çekmeköy Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cemil Kurdoğlu, birbirinden seçkin konukların katıldığı renkli bir nikah töreniyle hayatını Belediye Özel kalem Müdürlüğü personeli Tuğba Sevencan ile birleştirdi. Çekmeköy Nikah Sarayı’ndaki törende genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Ahmet Poyraz kıyarken, evlilik cüzdanını da gecenin onur konuğu Ak Parti Milletvekili Metin Külünk gelin hanıma takdim etti.

cemil kurdoglu nikah 7Meclis üyelerinden muhtarlara, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden işadamlarına kadar pek çok davetlinin katıldığı Kurdoğlu ve Sevencan ailelerinin nikah töreninde; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Albayrak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Albayrak, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli ve Hasan Öztürk ile İSPARK eski Genel Müdürü Kadir Gurbetci de nikah şahitliği yaptılar.

cemil kurdoglu nikah 9Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın her zamanki renkli üslubuyla kıydığı nikah merasimi boyunca genç çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı. “Sokakta çöp toplayan personelim başta olmak üzere bu şehre hizmet eden tüm personelimin her daim elini öperim” diye Başkan Ahmet Poyraz; “Bu millete hizmet eden herkes baş tacıdır” şeklinde konuştu ve Özel kalem Müdürü Cemil Kurdoğlu ile Özel Kalem Personeli Tuğba Sevencan’ı ömür boyu mutluluklar diledi.

cemil kurdoglu nikah 8Nikah şahitlerinin tek tek şahitlik etmesinin ardından genç çiftin evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim eden Ak Parti Milletvekili Metin Külünk de, geçmiş dönemlerde birlikte çalıştığı Cemil Kurdoğlu ile yine ailece tanıdığı Tuğba Sevencan’a mutluluklar diledi. Türk toplumunda ‘aile devleti’ diye önemli bir kavramın varlığına değinen Külünk; “İşte bu akşam burada hep birlikte yeni bir aile devletinin kuruluşuna şahitlik ettik” dedi. Külünk, genç çiftin kaç çocuk yapmaları konusunda ise özgür olduklarını söyledi.

cemil kurdoglu nikah 2Nikah töreni sonrasında aileler ve nikah şahitleri toplu fotoğraf çektirdi ve katılımcılar genç çifti tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Biz de www.yerelgazete.com.tr ve YEREL GAZETE ailesi olarak Cemil Kurdoğlu ve Tuğba Sevencan Kurdoğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

cemil kurdoglu nikah 3

cemil kurdoglu nikah 13

cemil kurdoglu nikah 6

cemil kurdoglu nikah 12

cemil kurdoglu nikah 5

cemil kurdoglu nikah 11

cemil kurdoglu nikah 4

cemil kurdoglu nikah 10

cemil kurdoglu nikah 1

Reklamı Geç